Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, October 22, 2011

Menara Alor Setar Autoshow ..it's happening now

Pics ni aku baru dpt dr kawan aku yg ketika ini sedang berada di Menara Alor Setar melayan autoshow kt situ. Aku x dapat attend sbb kena kerja arini ...sesapa yg berkesempatan ..p la ushar ...show tu berlangsung sampai mlm nanti..


10 comments:

CikguShikin said...

Alaa, di Pahang lagi..Isnin baru blk kedah

ctk said...

fuhyoooo..bes r dpt join niee

Abhamz said...

salam, tiap2 hari ada event....hebat

chegu abbas said...

dekat mana loq staq...

Kancil 8349 said...

cantik view dia dari atas nie....

My Life's Journey said...

Hihi ..abang kerja hari nie? same la gan umi ..tak pe bang ..malam karang abang and family terjah la yer .. sebab kalau abang tak terjah pulak ..kang rasa rugi pulak ..


chayo2 bang ..majulah auto show untuk negara ..yeayyyyyyyyyyyyyy :)

Belalang Hijau said...

dah nmpk mcm keta mainan hot wheels...huhuhu

Tea said...

Kamu nampak emsem

Adylia Qarissa said...

gayat!! :)

Afzainizam said...

dari atas nampak kecik ajerr tengok kat bawah

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua