Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, October 17, 2011

Mean Machine Autoshow Part 2

Semalam aku berkesempatan lagi singgah kat Autocity ..x sempat nk lepak sampai malam sbb petang hujan lebat . Tujuan utama aku kesana kerana utk mendapatkan "contact" seramai mana yg boleh dr setiap peserta..len kali klu aku nak buat show senang lah....selain dr pada tu leh la "cuci2 mata" skit mana yg patut ...hehe jgn mara .Sampai sekarang aku pon x taw sapa yg menang ...adakah bro fairol Kak Limah berjaya merangkul sesuatu @ Mean Machine tu ?


Ini lah kereta Bro Fairol....

















35 comments:

Kazman & Sue said...

keter waja yang disolek...memang minat habis... sikit lagi habis hutang bank waja aku tu siapla aku buat pasang sayap boleh terbang ke bulan...haaa3x

Abhamz said...

salam, klu pergi sahih sehari suntuk baru habis tengok satu kereta ke satu kereta....semua menarik.

josrevalution said...

asal tengok post bro pasal keta ni jiwa bagaikan nak beli je sebuah..huhu..malangnya gua x sanggup!..miskinnya aku..haha

wahida said...

kreatif betul..

Cikgu Bada said...

kreatifnya..

My Life's Journey said...

Cantiknya ..tak terkata je ..hebat betul kreativiti mereka ni bang ..ui ui

Ungu Violet said...

haderhh...kalau xmeletops xbleh ke..haha

awie958 said...

best nyerrr nak wat gak la camni suatu hari nanti, tapi kena beli keta lain dulu la.viva tak best nak wat modi ni

Ummiross said...

waa semua nampak hebat...

Ringgo said...

perghh berapi-api pala otak tgk keta depa ni ..

Cik Kasih said...

yg last tu lawa gak..simple but creative..abg khairul,nnti an kalo cik dh besar,dh ade kreta sndiri..nk mintak tlong abg khairul modify ok?hik3..

RinsyaRyc said...

apesal kite pink tu mcm terkopek aje depan dia?

puanbee said...

tudia cantiknyaaa

dwaty said...

lawo2... lain dari yang lain...

khairul said...

Siti..don worry abg tolong modified kan keta Siti nanti yer

aRaN said...

aku berkenan yg putih tu

org muo said...

terbaik :)

zati embong said...

sesetengah 2 bukan calang2 kete.

Belalang Hijau said...

sokong dgn 1 komen tu, tiap kali dtg tgk kete kat sini rasa mcm berkobar2 je nak sbijik mcm kete2 dalam gambar kat sini...ngee

kiwi said...

waaa..mak cik-mak cik pn ade jgk tgk kete..hihi ^^

Kancil 8349 said...

kedua2nya hebat bro...tapi Kancil pilih yang warna putih tu...cantik

Peroto_Jr said...

suka tengo kreta demon art tu...

lambdasp!!n said...

meriah yg tak tehingga...hhuhu
rugi sapo tak poie..

kehangatan Mean Machine dari teman moh ushar

Fadzli Amir said...

Aku memang takde jodoh ngan ko la....kalu tidak teringin gak nak jumpe...hehehehe....

Amy Syaquena said...

hebat ;a amy suka betul lihat kereta2 macam nie..nampak kreatif sangat

Hanih Borhan said...

waa...suka blog ni! banyak betoi gambaq2 kereta modified xtreme2 baik punyaaa! :D

Paris Lipton said...

giler cool kete dia....sori lame xupdate!

|| a - j . E . E || said...

kalau terserempak dengan kereta bro fairul tu atas jalan mesti menggigil2 tengok.. huhu ada tengkorak!!

Kasturi said...

yg atas tu x supa keta dah! cantik :D

Khairull-Dean said...

meme terbaik r... nanti nak uat show ajak aku skali... nak tengok... ;)

CikguShikin said...

mmg macam dah siap nak terbang tu..cantek..nk tanya sket..kete2 modified ni ke yg tuan empunya bawak p jalan2, bwk balik kg..atau utk autoshow je?

arin cat said...

aaaa.....empunye2x kereta nih berpunya ke belom??!!!!!!

Cik Ice said...

Tengok tengok gambar..serius rasa teringin nak pergi autoshow..huhu

Ummi said...

godaan tol la auto show ni... pas spm kompem nak gi nengok show2 cenggini

CikguShikin said...

Klu bwk g autoshow je kena ada keta lebih dari satu la..saya ada satu je keta..cmne nk modify