Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, October 16, 2011

Mean Machine Autoshow Day 1

Semalam sempat la gak p Autocity tgk Mean Machine ni...x dilupakan ...bawak wife dan anak2 sekali hehe. Kalau ada kelapangan ptg ni aku p lagi....



























22 comments:

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaa rambangnya mate tengok kereta ni bang .. hebat2 sungguh kereta kat cni .. mane kete abg? umi tak pat cam jer .. sayang kalu tak di display kan hrmmm :)

Khairil said...

lepas tgk autoshow boleh pekena pula nasi kandar pelita ...

Zul Fattah said...

cool.. haha..dapat sebijik cam ni.. kan best?

Belalang Hijau said...

apa kata bro buat satu contest kat blog. sapa menang dapat sbijik keta mcm kat atas nih...huhuhu

just kidding :P

Ringgo said...

perghh nampak canteek ..
tapi JPJ suka nak saman la plak ..

Abhamz said...

salam, rugi tak boleh join sekali...

Ungu Violet said...

kreatif tul ler dorang nie...

bella luna said...

abg, ade tak owner2 kereta kat atas yang single lagi? bella nak kenal ley?hehe,..

bella luna said...

amboii, belalang hijau lagi tak ley blah,botak abg khairul tie,hehe

Kazman & Sue said...

bagus la bro jenjalan bawak anak binik sekali...keter autoshow di layankan... keluarga diutamakan.....

Hafizzi Aziz said...

gila bes keta cmtue..p mana2 confirm awek usha..huhu

Cik Kasih said...

semuanya co0l!

A Crack Mirror said...

PERH..Asya setuju sangat dengan belalang hijau tu..ehehe..amacam bang?ada bran??ahaha..gurau jer lah.

Kancil 8349 said...

mantap...terkejut Kancil melihatnya...kagum...betul kata zulfattah tu...kalau dapat kereta macam nie...alangkah bahagianya badan

Aku Jual, Kamu Bali said...

salam...bolih ku tahu...the original car picture no.8... bawah kereta camry tu???...adakah nissan sx?

khaifaiz said...

keta first tu gempak la

Afzainizam said...

Woooo rambang biji mata.... kalau aku sebagai juri pun tak tau sapa yang akan menang..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
jamming show Volume 10

Kancil 8349 said...

terima kasih bro...jomlah singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/punca-traffik-kancil-8349-minggu-kedua.html

Miecyber said...

Canteq....

MyKad Gergasi
Taman Negara Package
Travel Online Shopping

Dunia Baru said...

mantap2 keta...

khairul said...

Bella...mmg ramai yg single lagi tu ..termasuklah abg ni ki hihi

Asya..botak abg nanti hehe

yg pastinya kereta tu bukan Nissan SX..lupa lak kereta apa nnati sy check it out

Fadzli Amir said...

Ari sabtu tu pi bawak anak2 berkelah sambil mancing kat batu feringghi, dah janji ngan diorang....pastu sampai ari ni aku tak sihat selesema, mandi banyak sangat...hehehehe