Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, October 15, 2011

Mean Machine 2011

Hari ni dan esok berlangsung nya event permotoran yg paling ditunggu2 oleh kaki2 modified kereta ...iaitu Mean Machine Autoshow @ Autocity Juru Penang . Tahun ni aku x jadi jury sbb sibuk dgn kerja...mungkin mlm ni aku turun tengok saja.

Kalau korang nk taw aku pernah menang kat sini pada 2007 yg lalu mean machine 2007 . Kalau sesapa yg berkesempatan ..leh la p sana hari ni..awek pon ramai ( lece....bini aku ikut sama )


21 comments:

RinsyaRyc said...

haha.. nak menggatailah tu. bini ikut sama bagus ape.. bawak skali anak.. ti takde la makwe nak pandang.. haha

My Life's Journey said...

Banyak pertandingan abang dah pernah memang ..best tu :) .. ada kenangan gempak ..best2 :)

Blog News said...

Nice blog :-)

Siti Nuradzmeen said...

sgt suke tkr aksesori keta. but as a stdent.pki gen2 stndard jela.one fine day..nak chnge mcm2..bia keta nmpak grang..huhu :)

Adylia Qarissa said...

hargailah wanita abg..hahaaaa..sebab wanita itu bini abg...

cian dia...bawak la dia sama yea... :)

sis92 said...

heppp amboi isteri tu la yang jaga abg tau..
hargailah beliau :)

Abhamz said...

salam, menarik ni....tapi ada hal lain pulak...apa2 tq atas info dan tahniah atas kemenangan yg lalu..klu msk tahun ni, tentu menang lagi.

L said...

waaaa. sonoknya.. nt kalu L dah keje nt. ada keta.. boleh larrr tnya bro lagu mana nk kasi cantek keta...

nak taw nikmat dunia ? jom..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-nikmat-dunia.html

Ringgo said...

perghh hebat tpt ni bro ..
ok lg..
bujang lg 3 bro ..

Belalang Hijau said...

klu berkesempatan leh la p sat :)

ZWAN SABRI said...

nak turon autocity la satgi nak tengok.. mesti best kann..

Cik Kasih said...

ow..x suke bini ikot eh?x baek tau!

nick dot anis said...

waaa abg da kawen upenye??hahaha..

asal jauh sgt eventnye??

ummiross said...

hehe, eloklah bawa bini,angkut anak2 sekali, orang femes kena ada body guard, hik!

Khairil said...

teringin jug nak pergi..lama tak pi autocity tu...

Ungu Violet said...

haha...wife ikot kaa...padan muka..:P

Peroto_Jr said...

bwa sekali anak la bang baru lebih meriah :)

A Crack Mirror said...

ala.... bila nak ada masa turun padang jumpa abg khairul ntah??

pss: bgs lah bawak kakak g sekali...tak der a dia busan sangat ngan anak2 kat umah..ehehe...n xder chance a abg nak juling2 mata tgk girl kat sana..ahahhahaa~

zati embong said...

amboi2.kesoh hati bini.

tunz said...

hahahah...padan muker hang...x pe..saja cuci2 mata ek...huhu...keta2 tu mesti lg cunnnn kan

Afzainizam said...

kaloo dekat aku nak gak nengokkk aku kat area selatan jauhhh nak kesana

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
jamming show Volume 10