Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, October 1, 2011

Mai tengok XTVT aku utk tahun ni

Aku skrg kat opis ni...ikut plan asal nk balik kol 5 nanti..tetiba ada called lak dr sposor aku..nk meet petang ni kol 3 kat kat Sunway Carnival Prai . Seperti yg you all semua maklum , next week 9/10 Esso autoshow akan berlangsung dimana aku lah peneraju utama acara tu nanti..sibuk mmg sibuk..ditambah pulak dgn kerja yg berlambak kt opis la ni...minggu depan ada audit lak.( lantak ko lah )

Bukannya mudah nk buat 2 kerja dlm sesatu masa..dek kerana dh minat semua nya InsyaAllah akan berjaya Berbalik tentang meeting aku ptg ni , aku skrg dok tengah buat proposal untuk Autoshow Autocity pada pertengahan bulan Nov nanti , ptg ni aku kena meet my sponsor dan jugak management Juru Autocity..harap2 semua OK .

Pertengahan bulan Oct nanti , ada satu pertandingan kereta modified juga di Autocity yg diberi nama Mean Machine show , kemungkinan aku akan menjadi jury disana .Pada penghujung bulan Nov , aku akan mungkin ke Shah Alam untuk mengadili satu pertandingan autoshow , buat rakan2 bloggers yg berada disana..boleh la kita berjumpa ya .Dan last sekali , awal Dec aku akan ke PD lak sempena autoshow charity utk kanak2 yg kurang bernasib baik  ( Ayung kita boleh la jumpak kan ? )...kat situ aku pon akan menjadi jury..dan yg paling best nya pihak penganjur sudi nk sponsor satu bilik utk aku...leh la aku bawak anak bini aku ikut sekali..ni lah org kata " sambil menyelam minum air"...betol tak ?

20 comments:

Cik Kasih said...

sibuk giler abg khairul ni kan?

tunz said...

wah....bagus aktiviti mcm ni..mama support dr jauhh

Rose Johari said...

Biar busy tapi khairul tetap blogging :(

nick dot anis said...

bile nak buat kat shah alam??anis nak pegi ni hahaha

zati embong said...

kalau da minat kan..

Adylia Qarissa said...

shah alam area mana?? kalau ada masa boleh pergi..boleh jumpa.. :)

Khairil said...

bolehlah update xtvt2 tu dalam blog...

puanbee said...

seronok ade sponsor..

psstt : nak follow sini balik tp tk de tempat follow ye

A Crack Mirror said...

Alhamdulilah..rezeki tu... Blh bwk mak n anaknya sekali... Abg pun da cam asya...bz3... Tp ingt k...kesihatan mst jaga... Kang sakit apa pun tak jadi... Nway chayok3 abg khairul... All the best... Nnt amek gmbr abg d meja jury k...hehe

Abhamz said...

salam, sibuk tak pe, tapi hati biar seronok...

Ummiross said...

Waa, banyak 'masyuk' ni khairul, rezeki tu...

awie958 said...

wahh padatnya aktiviti sampai ke hujung tahun planning nyer.kata2 last sekali tu suke saya baco,sambil nyelam minum air, kalau dah kat pd jangan telan air laut sambil nyelam lak yer

Kancil 8349 said...

murah rezeki bro berdasarkan kepada usaha dan tenaga kita...Kancil doakan semoga perancangan menjadi

muse said...

bro kalau dtg shah alam nanti jgn lupe inform gua bole kita lepak sama fllw twitter gua @freestylo74.

kazman said...

menteri keter memang sibuk!! Teruskan usaha. Insyallah jumpa kat shah alam. Arini tak de idea nak update blog aku jenjalan aje tgk blog kenkawan...

kazman said...

menteri keter memang sibuk!! Teruskan usaha. Insyallah jumpa kat shah alam. Arini tak de idea nak update blog aku jenjalan aje tgk blog kenkawan...

Edy Fee said...

tinggal keje demi kereta..mmg mat drive sejati,hikhik

Arpiiz said...

hehe, untung lah tak payah bayar duit bilik..^^

khairul said...

Event dekat Shah Alam akan di beritahu kemudian..

Dunia Baru said...

bro....details psl autoshow kt shah alam sila update nnti ye...mana le tau bkesempatan nk turun...hehehe...kawe dok shah alam....so insya-Allah kalu free leh turun tgk keta cantik2..hehehe...

nnti kasi details lokasi,date ye bro..Tq.