Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, October 5, 2011

Mai la tekan ..jgn dok malu

Seperti yg korang sedia maklum , aku ni bukannya pandai sgt bab2 IT ni ..tambah2 dlm blogging . Dah lama aku dok perati blog like FB ni kat blog rakan2 semua ..rasa mcm best la plak...baru boleh taw blog kita ni org berkenan ke tak .

Baru sebentar tadi aku dpt ilmu ni melalui sorang dua rakan bloggers aku..thanks guys ! Mesti korang kata kat aku ...."Eleh org dah buat lama ..dia baru nk buat "..ikut suka hampa la nak kata apa pon ..yg pastin nya aku dah belajar benda baru hari ni dan dapat applied ke blog aku ni .

Kalau hampa tak mau tekan pon x pa...picit pon jadi lah ....aku x marah...hehe



   

20 comments:

mommynana said...

errrrrr aku tak paham ka ape ke nih? hehehee

mommynana said...

ooo like page ehh?? aku da like tp kuor error ni >>>
The page at http://http//gilamodified.blogspot.com could not be reached.

*http tu terlebey suda... koding mmg ampeh sket... patut gini je http://gilamodified.blogspot.com

AYuNG said...

ewahhh, ada pesbuk dah la..hehe:)

dwaty said...

oooo like page... mestila i like

Cik Kasih said...

good improvement!
abg khairul kena tag dlm contest..wuu

-Incek Fik- said...

Smart arr bro!

Meh kasi tempek satu like sebagai tanda sokongan terhadap dunia modifikasi kereta.. yeahh!

Khairil said...

bro..nanti balik rumah baru boleh tekan like tu..la ada kat tempat kerja...

RinsyaRyc said...

mana? yg atas skali tu ke? okay like.. hahahhaa

diana said...

akak tak buat pun..
tak reti..
lagi pun tak dak peminat..
heheheh

Kazman & Sue said...

aku dah klik untuk orang ke enam... haaa3x.. macam fb dah nii... bagus2x

Kazman & Sue said...

Oh yee.. lagi satu kebaikan like ni adalah untuk menghebahkan lagi blog kita ini ke dalam facebook pembaca2 blog kita....

Kancil 8349 said...

kancil ndak buat lagi..macam ndak berminat

Miecyber said...

Proses pembelajaran tidak mengenal usia...


Bahasa Melayu VS Nihonggo(Bahasa Jepun )

Khairil said...

dah try dah tadi...x boleh like pun bro?...

Arpiiz said...

dah tekan dah..hehe

Ungu Violet said...

wah makin glemer laa..meh nak tekan..

khaifaiz said...

dah like dah... memang patut blog hang ni aku like3...

Abhamz said...

salam, jom pakat tekan...

Gua Syed said...

amende nih..?

Afzainizam said...

suport .... mari kita tekan ramai-ramai...

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym