Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, October 21, 2011

Macam2 style org meniaga

Dalam dunia ni mcm2 ragam..mcm2 cara org yg meniaga lakukan utk menarik perhatian pelanggan dan melariskan produk jualan mereka . Antaranya mcm bro kita nie...sambil jual minyak ubat..dia juga buat demo kiss ular tedung selar dlm perkarangan Masjid Seberang Jaya tadi .

Seb baik ulaq sawa tu relax jer..mungkin dah kenyang "mentekedarah" kambin sblm tuan dia bawak mai situ kot....klu tak aku la org yg pertama lari lintang pukang



17 comments:

Miey said...

Pergh ..yg bahaya tedung selar tu..

Kazman & Sue said...

aku teringat citer Do...re..mi... sekali jual ubatttt....
terus kena perambattt....

itu ular semua pergi sembanhyang jumaat tu pasal la jinakkk...haaa3x

kak lang said...

yeeerrrkkkk gggeeeeellliiii!!!!

amranaiman said...

haha gimik kena ada.. baru org tertarik :D

Sufinah Yussof (SY) said...

hari tu jumpa macam tu tym g pasar malam Gambang, Pahang.

ummiross said...

hehe tak try kiss jugak ke khairul...

Belalang Hijau said...

area2 pasar pg kulim ritu ada satu family buat show mcm nih...

anak dia umo dalam 4 tahun mcm tu main dengan ular tedung. memang perh!

bella luna said...

wah, besarnya ular yg dlm pic first tu,lau die lapar and telan abg khairul,boleh kenyang nie,hehe

zati embong said...

huu jat xberani nk tgk ular2 ni,biarlah dia kenyang pn.haha

khaifaiz said...

seriau ngan ular... geli pun ada

Green Apple said...

aksi yg x suka ditontonnnn... :D

Zul Fattah said...

dulu kat tempat saya ada jugak org meniaga cam ni.. memang style r.. dia siap bagi kita pegang ular lg.

EmpayarUtama said...

Dia pamer lesen x? Seb baik perhilitan tak jengah :)

puanbee said...

ada bisa ke tak tu ? bahaya tuii

khairul said...

ini ulaq dh kenyang nie Puan Bee

dela said...

dah la bahaya.... tengok pun takut...

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aski bahaya ni ..kang die bagi kiss good bye baru tau.Tapi orang ni mesti dah tero ni hrmm