Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, October 2, 2011

Kereta Wahida dlm Harian metro harini

Kalau hampa beli paper Metro harini sure nampak kereta Spiderman milik Wahida ni . Pics ni di ambil oleh kru HM sendiri pada Autoshow Harian metro kat Ipoh minggu lepas autoshow-gegaria-harian-metro. Mungkin ramai diantara rakan2 bloggers ku sekelian sedia maklum yg kereta ini di cat semula...dan di airbrushed kan oleh adik aku sendiri .
Tahniah pada Wahida kerana berjaya merangkul 2 trophy pada Autoshow kat Ipoh aritu , iaitu Best Airbrush dan Best Pilihan Metro .

Kalau hampa nak tengok kereta ni secara dekat, jom pakat2 mai Esso Autoshow nanti .
Yang pastinya ..sure Wahida x boleh tidoq mlm nanti....maklumlah kereta dah masuk paper !

Mai tekan sini klu nk tgk kereta Wahida di cat semula cat lain
Process buat airbrush dah mula .The making-of-spiderman-4.html
Hari ke 3 dan ke 4...The making-of-spiderman-4day-3.html
OK dan siap kereta Wahida .spiderwomanfinally-revealed.html



37 comments:

Kancil 8349 said...

mantap dan meletup kereta beliau nie...

-Incek Fik- said...

Wohohohooo!

Sungguh gempak dan kool kereta sepaidemen tu! Maskulin rupanya.

Siap ada logo labah² tu lagi.


Untuk menjadi lebih gempak, disarankan agar tuan kereta ni membela labah-labah tarantula kat dalam kereta tu. Baru arr lebih realistik dan ada unsur fauna sedikit..

My Life's Journey said...

Cantiknya bang .. tere abng ni adik beradik ..suke umi tengok :).

Wahida nie mesti minta tengok cite spiderman nie .. nasib baik tak der spiderwomen hek2!

Taniah buat abg ..adik abg dan wahida juga .. semuanya ada bakti yang tersendiri :)

Abhamz said...

salam, wanita pun gila modified jugak....hebat, mcm dlm panggung wayang.

Cikgu Bada said...

sempoi

RinsyaRyc said...

woah.. spiderman gituww..

http://bulatmata.blogspot.com/

Shafiq said...

Airbrush Smart, Prmpuan pun minat modified, First Time Dgar..

ChaCha said...

mangaihhhh...!

Khairil said...

keta spiderman....ingatkan batman saja ada keta...

josrevalution said...

er..rupanya autoshow juga wahida ni ye..hehe..kereta siap spiderman lagi..huhu..

syiela said...

wah tak sangka... wahida pun gila modified... hebat!

zati embong said...

wahh smart gile.serius.

emy zulaiha said...

wahh dasyatnyeee :)

Ummi said...

wahida penyanyi tu ker? mak ai! cam tak caya jer

Terbang Bersamaku said...

fuyoo..spiderman tue...smart lah...

Papa Mifz said...

gempak sungguh keto nye...

Ummiross said...

Wow Red spider, pasti jarang ditemui...

bella luna said...

wah, wahida pun gile modified?terbaik la,.congrats kat wahida and juga adik abg,.hasil tgn adik abg mmg hebat;)

Belalang Hijau said...

yg tukang air brush tu pun sure bangga bila tgk hasil seni dia d hargai :)

Rose Johari said...

Fuh, gempak keta spiderman ni,,,

EyqaLuvender said...

perghh!
keta pmpuan cmni???
salute ah...

khairul said...

Ummi...hehe bukan Wahida si penyanyi tu ..ini Wahida dr "From Taiping with Love"

muse said...

kalau gua nak airbrush transformer ler bro....

khairul said...

Bro Muse..bukan takat spiderman..gambaq P Ramlee pon boleh buat :)

aiman fanboy k-pop said...

uiiihhh..yg tak tahannya tuh kete pompuan an?wauuu...tahniah buat adik abg coz modified kete jd camtuh..thumbs up......good job..heehee...tak beli pon harian metro hari nih...

Cik Kasih said...

bangge brgelar prempuan..hik3

kazman said...

aku rasa macam dah follow citer artis la sekarang ni... Tahniah kpd adik dan owner keter hang yg berjaya hasilkan kerjatangan yg cemerlang!

Ungu Violet said...

pehh...sepaidemennn...hihi

caliph shuriken said...

owh, design spidey ni.. ada tgk dlm HMetro ^^

lambdasp!!n said...

fuyyoo....girl woo...jelezz den..

kemalangan oldskool

awie958 said...

fuhhh dasat..malam ni letak keta dalam kelambu la yer

abah khalisha said...

mantap meletupp...mesti acik spider tertipu ingat sarang beliau ni

Kancil 8349 said...

terima kasih,

jom terjah ke blog kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/punca-traffik-kancil-8349-minggu-ini.html

qhaizaa said...

waaaaaaa...best2..:)

joijoi80 said...

ader bli bro... tu la tgk cam bese tgk kete ni...

Shyda_Dwan Ded said...

sakan noh si wahida nih!! giler modified ni! anyway,tahniah! adik pompuan sy pun da sorang yg minat camni..tp x sampai tahap ni lagikla..maklumla masih student.

Terbelog said...

royalti kat spiderman tu hehe