Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, October 21, 2011

Kelvin's hot Waja

Siapa yg x kenal dgn Bro Kelvin a.k.a Kelvin autoshow dari Johor nie . Memamng tak dinafikan dia mmg "King " dlm dunia autoshow ni. Korang tgk sendiri la kereta dia ...apa lagi yg kurang ? serba serbi dh complete sebagai sebuah kereta untuk autoshow .

Kalau aku sekiranya ditanya apa lagi yg patut dibuat terhadap kereta ini.....aku syorkan Bro Kelvin beralih arah ke konsep airbrush pulak....fuhh lagi meletop ! Kalau sesapa nk berkenalan atau nk tau lebih lanjut ttg kereta beliau .boleh la contact dia kt sini fb Kelvin

Aku x mau cerita panjang...picture tells everything..jom layannnnnnnnn...





Inilah Kelvin...



PS2 pon ada....

Penin nk tgk mana satu ...






36 comments:

cikida said...

wow..!mantop..siap men game ag..nak gk la cenggini..huu

kutoOobambOo / ericoanaci said...

nk tanya tinted apa yg terbaik n murah...

Fadzli Amir said...

Memang gila babas betoi la...memang cun habis....tapi kat dalam dia macam terover pulak, macam ko kata la, nak tengok yg mana satu...hehehe

ch000tz axoera said...

pastu later kete ni jadi xde harga hehehe

Mrs.Yie said...

hohoho..dahsyat weh..

AYuNG said...

ehhhh..muda lagi kevin nih rupanya..
hehe~~

Kazman & Sue said...

betul kata hang... aku pun suka tgk keter yang guna air brush... lagi naik seri keter tu...

dwaty said...

saya tak kenal tapi keta dia memang lawo...

Ungu Violet said...

memang giler tahap cipan nih...huhu

nsyud91 said...

perghh , terbaik laaaa . Nak jugakk , kalau mampu :P

My Life's Journey said...

Cantik nya .. bestnya kalau ade sebuah ni bang hihi

Abhamz said...

salam, yang ini bagi para blogger boleh buat sbb blh blogwalking bila2 masa...mcm kafe siber

RinsyaRyc said...

da like gak.. hehee...

*bilala nak dpt kete yang pintu dia buleh naik keatas.. *sigh*

ZWAN SABRI said...

Eh, Waja ke ni? dah tak macam rupa Waja dah.. HAHA


MySuaraBlog: Nak Jadi Genius Matematik? Bersenamlah!

harrazdani said...

astagaaa....xtreme sangat dah ni.....kete dah abih bayar ok laaa wat camni..huhuhu

khaifaiz said...

mak oiiii

Mila Ahmad said...

macam kereta mainan lak

ummiross said...

Fuhh!! tak terkata ummi....

Roti Telur said...

brrr, smart lorrr huhu

Kancil 8349 said...

cantiknya...rendah lagi tu...

awie958 said...

woooooooo dasat kete dia abg khairul...anak dato' mana tu sampai boleh bikin kereta cam tu?

Adylia Qarissa said...

abg..nak tanya...

kalau kete macam nie tak kene saman ke?? atau kete nie keluar untuk show jer?? tak boleh bawak kat jalanraya??

afzalsukasuki said...

humangaig keto..dah mcm funfair nih!!

Phat said...

gilo la...terbaik bro

LYNUSLY said...

comot sesangat keta die ni..huhu..ptt pun bro gelar giler..:)

org muo said...

mmg hebat...kagum

Miey said...

Dasyat..semua dh complete. Enjin turbo. Blh ke bawak? hik hik..

chegu abbas said...

mak ai berapi....bleh b buat satay...

Khairull-Dean said...

agak2 brape kos modified nie..??? hehehee....

roha said...

laju tu ada api..hehe

cik fyza said...

sumpah teruja tp satu je bab yg kureng sbb pakai theme naruto.. kalau buat theme elegan gerenti superb mcm keter sport

bella luna said...

kereta dah superb, putih dah smart tapi kenapa perlu naruto?huhu,kelvin2 >.<

qhaizaa said...

mmg gila...;p

caliph shuriken said...

design naruto tu.. nice ^^

Fabulous Me said...

Bro Khairul, cemane nak ade mase p HRC? Tgk la hobi bro mcmane? Pergghhhh.. Byk berabih ni ek? Xpe! Janji kepuasan maksimum dri sendri tercapai. Keep up bro :)

Cik Ice said...

Ini boleh buat cc bergerak niyh.. :P