Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, October 13, 2011

Kancil Naruto

Harini mai kita berkenalan dgn salah seorang lagi otai dlm dunia autoshow . Kelibat Kancil Bro Pejal dari Melaka ini mmg selalu kelihatan di setiap autoshow yg dianjurkan terutama di Lembah Klang serta di selatan tanahair .

Jika dilihat dari karakter sticker yg membaluti hampir keseluruhan kereta Pejal ini..x dinafikan bahawa beliau ni mmg fanatik sungguh dgn kartun Naruto tu .Apa pon Pejal..keep on rollin'..dan good luck pada pertandingan autoshow yg akan datang .













31 comments:

AYuNG said...

ehh..plat negeri pulak..ehhe:)

harrazdani said...

alamak...aku minat sangat naruto ni....tp kalau buat kat kereta mcm ni tak laa kot...ni tahap gaban dah ni...

Ungu Violet said...

noruto tuuu...sempoii..:)

Abhamz said...

salam, memang peminat fanatik naruto.....hebat.

Adylia Qarissa said...

pejal nie dah kawen ke belom?? kalau dah kawenen mesti anak dia peminat naruto gak kan..hehee

Hafzan Sarah said...

serabut je tengok..penuh design
hehe..jgn mare

-Incek Fik- said...

Wahh.. pengaruh naruto dah tersebar sampai ke noghori~


Tak banggo ko den?

Kazman & Sue said...

naruto... haa3x... aku ingat anak2 aku je minat naruto... sat lagi sure kuar keter boboboi......

Cik Kasih said...

cantek! co0l wlaupun nmpk agak sarat ckit..^^

::FAIZ FARISH:: said...

apsal kejap rim dia lain, kejap bumbung dia lain. ke kete yg berbeza

Khairil said...

Plet N sinonim dgn naruto...haha

Kho Ara said...

fuy0ooooo.....cm kete mainan

Afzainizam said...

animasi Naruto bukan sahaja di minati bebudak kecik, budah besar bah kan bapak budak pun sama gakk...

selalu nampak orang buat kat motorsikal ajerr

Jom Terjah entry terbaru ??
tip cara mudah bersihkan seat kereta

josrevalution said...

fuuhh..peminat no 1 naruto la tu..hehe

khaifaiz said...

cool la

Belalang Hijau said...

mesti budak2 yg sedang membesar mengidolakan kereta nih. kita yg dewasa ni pun tgk dah rasa tertarik hati. apatah lagi budak2 yg minat kartun naruto...huhuhuh

Amy Syaquena said...

OMG kalau amy , amy xkan uat camtue..tp lain org lain minatnya kan hehe...

RinsyaRyc said...

makkkk!!! Narutooo!!! <--lompat2 happy..

puanbee said...

suami sy pun suka naruto tp tk ler sampai make-up keta heheh

dwaty said...

naruto dah femes kat keta... saya tunggu keta shin chan plak... kalau ada abg jgn lupa post ya???

Cikgu Bada said...

perrgghhh

tunz said...

fuyooooooooooooooo...naruto pon ader...lau upin ipin pon best gak ek...cer try cer try...hihih

ummiross said...

Eh Naruto, anak2 ummi suka, mesti depa excited tengok kereta ni..

Sufinah Yussof (SY) said...

family SY suke tengok cite naruto. minat sangat.

Adylia Qarissa said...

jenguk sini intai entry baru :D

khairul said...

Adylia..Pejal dh kwen dah

Dwaty..stakat ni abg x jumpak lagi kereta yg ada sticker Sin Chan..klu ada abg post kan k

Miecyber said...

Kawaii desne...

Kantoi
Taman Negara Package
Travel Online Shopping

khairul said...

honto deneeeee

noornazuha said...

cumilnyeeee...

Ruby Mahabbah Fillah said...

mmg fanatik naruto la yer...huhuhu

Cik Ice said...

Pernah nampak kancil hello kitty..dalam kereta pun penuh dengan hello kitty..mmg perghh..:)