Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, October 8, 2011

Jason Excellent Sound

Aku hari ni mmg bz gila  , mau tak nya..esok adalah autoshow Esso yg aku akan adakan...harini adik aku nak bertunang pulak...so banyak lah benda yg nk kena settle hari ni..Untuk autoshow , segala persiapan almost 95% siap , aku harap semuanya berjalan lancar esok..yg aku risau cuma cuaca sahaja..maklumlah cuaca kt Penang x menentu..kejap hujan..kejap panas ...

OK untuk entry hari ni , aku nak promote skit kedai ACC member aku ni , Jason Excellent Sound System dekat Prai ( x jauh dr Pasific ).Bro Jason merupakan salah seorang dr main sponsor utk setiap event autoshow yg aku anjurkan..so far support yg dia bagi mmg excellent ! Beliau yg expert dlm bab ICE ( In Car Entertainment ) dh byk kali merangkul kejuaraan dlm setiap pertandingan audioshow , maka sebab itulah kedai beliau menjadi pilhan kaki2 audio utk upgrade sound system masing2 .

Beliau jugak mempunyai sebuah kereta audio yg mmg "gila2 modified lah"...kalau korang nk tau kereta apa dan nak mengalami sendiri dentuman bass dari kereta ini..sila lah datang ke Esso Seberang Jaya esok .


Persona tu kereta aku .... x dak kena mengena dgn kedai ni.hehe
Tu nama blog sapa erk????


25 comments:

-Incek Fik- said...

Wahh! Siap tampal sticker link blog lagi tu.. Manthop!

Lepas ni pakai arr domain sendiri bro. Kasi nama pendek, baru arr orang senang nak datang usha blog ni.

" www.gilamodified.com "

Haa! Kan canggih gitu?

Tak payah susah² nak taip blogspot kekekee...

Abhamz said...

salam, patutlah hang selalu menang....

puanbee said...

betul pakai domain nampak lagi best dan mantop heheh .. bestnya ade aktiviti gini ..

My Life's Journey said...

Bestnya aktiviti abg and esok ..mesti tak sempat nak rehat. Umi doakan abg berjaya ..yeay..

Nak request boleh? nak jugak bace ebtri tentang adik abang bertunang ..kalau sempat abg postkan la .. best je bace cite mcm ni hihihi ..jgn mare :)

mommynana said...

wowwie!! mmg best... lama2 mmg glamer la blog nih... ! :D

RinsyaRyc said...

wah... untungnya.. hehhee..


*adik nak tunang ye? bestnya...dia

Puan Kutu said...

wah solute!

si cantik sally said...

bro..meletop gile..nak stiker bro..gempak la bro..:)

p/s : sori lame menyepi mud x baik la..

Belalang Hijau said...

hehehe ada yg dah racun soh pakai domain dan hosting sendiri tu. amcm? ;)

rasa cam pernah nmpk la kedai nih...ngee

bella luna said...

abg khairul,jason single lagi tak? bella nak usha ley?hehe

warna persona abg khairul pun smart, ti boleh bwk bella jenjalan nie,hehe

::FAIZ FARISH:: said...

nice

Cik Kasih said...

wah..meh nk jwb tu la name blog abg khairul..hik3

awie958 said...

fuhh dasat la abg khairul....bape banyak keta ada ni? yang persona tu xnak modified gila2 gak ke?

Terbelog said...

besar sign board kedai dia
yg kecik pun mahal
kalo bsr tu.xtau la bape riban hehe

ummiross said...

wow! makin hebat ni khairul...

Adylia Qarissa said...

singgah sini.....

Kancil 8349 said...

nak lekat url kat cermin kereta lepas nie...hehehe

Khairil said...

sticker nama blog tu ada jual tak?...

CIK TOM said...

tahniah adik bertunang n good luck utk event sok...ciktom pn setuju dgn pndpt yg lain..blog ni pasti lg meletup kl beli domain :)

khairul said...

nampaknya ramai dok racun sy suruh tukaq domain...InsyaAllah sy akan bertukar`nanti

zati embong said...

ala,ingtkan ada gmbr adik bertunang kan..

L said...

wow... huhuu... kalu nk modifie umah boleh?? hahaha. nak kasi berdentum dentum seket umah... huhu.. ~juz kidding~ =)

Cikgu Bada said...

memang patut kena tukar domain ni..baru le ngam..tak mahal mana pun

Afzainizam said...

Woooo blog ko ni pasti bertambah meletop lepas ni karang yerr... apa pun aku mmg suka blog ni banyak dapat melihat modifide kereta kat sini

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
wiper silikon dan wiper kereta biasa

Kazman & Sue said...

tampal blog kat keter tu yang power tu... tapi hang jangan tampal blog kat tiang talipon kaa.. kotak TNB kaaa... yang macam along selalu buat tu...nayaa nanti....haaa3x