Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, October 22, 2011

Jason Excellent Sound Part 2

Haritu aku ada published ttg kedai ACC yg selalu sponsor event aku ni.Jason ACC .kali ni jom kita take a closer look at his car pulak . Mmg tak dinafikan beliau mempunyai audio system yg boleh meruntuhkan jantung !

Kalau sesapa nk berkenalan @ nk tahu lebih lanjut ttg audio system , boleh la hubungi beliau Fb Jason




Buat amoi2 diluar sana , SORRY TO SAY....Jason dh kawen tau.








15 comments:

Izyan Yan Cinnamon said...

perhhh cantek keta tu...

My Life's Journey said...

Mat pagi bang ..wahh kalau dah sound sistem meruntuh jantung ..mesti dasyat giler kalau dengar real ni bang ui ui ..

awie958 said...

fuhh best2

ch000tz axoera said...

pastu bonet takleh nak bubuh apa2 heheh

Phat said...

terbaik betul..ni br tgk pic je..kalo dok sebelah speaker tu x tau la cam ne bunyi nye

afzalsukasuki said...

perghh!!ni macam dalam kete leh buat umah dangdut nih!haha

Fabulous Me said...

Semartttt plak ai! Simple yet exclusive..!!!

ZWAN SABRI said...

Sumpah hebat gila keta Jason tuu.. sumoah beribu2 dah abes nii..

Khairull-Dean said...

hebat terrr...

qhaizaa said...

fuhh....ini mesti bunyi dia punggg punggg punggg...kalah ekzos buluh ni..XD

Khairil said...

hebat tul si jason nih...

Kancil 8349 said...

cantiknya kereta putih nie...

arin cat said...

mai ja cini tgk kete..ggrrrr

Edy Fee said...

reta mahal..buat lawa lak tu.preghhrr

Cik Ice said...

Pergh...mantap tuh..!!