Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, October 9, 2011

Esso autoshow

Alhamdulillah autoshow aku kali ni berakhir dgn berjaya sekali , dengan jumlah kreta yg hampirr mencecah 60 buah , hampir tutup Esso tu kami kerjakan hari ni .Cuaca pon ok merancakkan lagi acara kami harini .Mtk maaf aku dpt upload pics show lagi , letih wo..aku baru ja sampai rumah nie , naseb baik aku amik cuti esok .

Macam2 aku nak story kat hampa ttg apa yg jadi kt Esso harini. , dari kes kwn2 yg kena saman ngan JPJ...."pokke terbakaq" ( hampa tau ka pokke tu apa ? ) dan ada yg sampai JPJ kena mai kat Esso tadi ..haa klu nk tau apa cer..tunggulah esok aku cerita ye ..aku nk mandi..solat..pastu tido dibuai mimpi yg indah mlm ni...

Darling...pinggang abg lengoh nie..harap2 bini aku leh massage skit mlm nanti hehe....

11 comments:

Arpiiz said...

untunglah ada bini tolong urutkan..hehe

khaifaiz said...

bini-bini tu.. x menahan sungguh

Sufinah Yussof (SY) said...

owh~ macam tu~ ape pokke tu??? okey! tak sabar nak tunggu cite seterus nya. tapi kene sabar juga sebab tuan kete ni tengah sakit pinggang kata nya.

Admin Homestay said...

salam, tahniah le....krn penganjuran yang berjaya.

Abhamz said...

salam, letih tak pa....yg penting penganjuran yg berjaya...hati tentu puas....tahniah!

Dr. Ben said...

lencoh? apa tu?

My Life's Journey said...

cian abg penat .. tak pe janji hasilnya membransangkan hihi ..tak sabar nak dengar cite nanti

umi tau pokke tu ape ..tu cicak beso yang leh ubat penyakit hiv ..ura2 mengatakan la ..nape pokke tu terbakar bang?


Haha ayat yang last tu lucu .. senyum2 umi bace hihihihihihi :). Chak!

Cik Ice said...

X sabar ceq nk tgok pic..hehe (^_^)

sahromnasrudin said...

kes tinted nie tak habis2 kan...kiter tinted utk elak panas pun salah gak ke huhuhhh

Afzainizam said...

EEEMMMM mesti ada citer menarik lepas ni kan....

"oooohhhh penat ye bang.. Meh sini aku urutkan"


Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
wiper silikon dan wiper kereta biasa

CIK TOM said...

perggh byknye 60 buah kereta..mmg grand la ni..