Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, October 18, 2011

Eh..blog aku baguih sangat ka ?

Baru2 ni hidong aku sedkit kembang...dan jalan pon dah "berkepak "skit..bukannya pasai aku naik pangkat @ gaji aku naik @bos puji aku...sebenaq nya blog aku telah di"jack" kan atau dari segi kata len...blog aku dipuji oleh salah seorang rakan blogger kita .

Blog yg aku maksudkan ialah terowonginformasi.blogspot.com @ nama timangan nya Hackers .Tapi hampa jgn salah faham ..bukan dia yg hacked blog aku aritu ..ini hacker baik punya..sembahyang x tinggai nie . Rasa terharu gak la kan..tetiba ada org yg sudi buat entry khas utk aku..nk kata aku ni glamer x la sangat ..manis tu ada la skit2 hehe .

Kalau korang nk taw apa isi kandungan blog beliau..sila lah pakat2 singgah blog dia ..mana tau satu hari blog hampa akan di pilih sebagai blog pujian seterusnya ...buat bro Hackers TQVM kerana buat entry tu utk aku ...

Sekiranya korang ada lagi idea2 bernas utk memantopkan blog ni..sila lah war - war kan pd ku , hasihat serta panduan sahabat sekalian amat aku hargai



  

30 comments:

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhh caya lah bang ..dah der peminat baru ni hihihihi ..taniah :)

Blog abang memang best ..ada keunikkan yang sendiri dan selalu update ..tu yg terbaik dari ladang tu hihi :)

Yastro said...

Tahniah bro...semangat eh pepagi ni..:)

Cikgu Bada said...

memang best..banyak info blog bro ni.lain drpd yg lain

Kazman & Sue said...

memang baguih weiii blog hang... makin berkembang biak la follower hang... dah macam MLM la pulak aku tengok market blog hang ni... bagus2... kemajuan yang membawa keberkatan.... tumpang gembira...

khaifaiz said...

hang memang layak...

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

hahha..tahniah bro..betul la hackers ckp..blog bro baguih dah..yang gua respek bro sgt peramah dan rajin blogwalk dan komen walaupon kat blog sampah gua..haha..teruskan usaha ye bro..peace

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

Opah Kentang said...

BEst la kan... dapat pujian dari blog orang lain.. :)

Soory opah sangt bz lately. opah promise pasni akan bw balik macam biasa oke :)

diana said...

blog yang ada infomasi la..
bukan setakat cerita2 kosong..:)

Abhamz said...

salam, tahniah, semoga blog hang makin bertambah glamer dan mantap!

Mila Ahmad said...

Hacker ni memg rajin update entry..lagi pantas dari berita Oke!

wahida said...

tahniah...aku tumpang hepi...

blog ko mmg best...dpt tgk keta2 yg gempak2...tak yah aku dtg jauh2...hehe..

sahromnasrudin said...

TAHNIAH!!!! semoga blog ini kan semakin sukses lagi dimasa akan datang

Hafizzi Aziz said...

memang sempoi pown blog nie der..
terbaikkk..

awie958 said...

Tahniah dah jadi blog yang famous seantero dunia

Mrs.Yie said...

nak tunggu gak blog kita di review oleh hackers ni tapi dia x nak review x pe lah..huhuhu

Fadzli Amir said...

Tahniah Bro..!!!...baguih2..betambah2 femes hang....rezeki anak2...Aku tumpang gembireeee....hehehe

dwaty said...

makin glamor la abg lepas ni.... jgn lupa saya ya... hahahahaha

Kakak said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh!!!. nak fames jugak

DRceria said...

Ontung laaa..... >.<

EmpayarUtama said...

Uih bestnyer. Tahniah :)

RinsyaRyc said...

haha.. untungla ada orang buat entri khas untuk dia.

<-- tak pernah.. = =

Izyan Yan Cinnamon said...

tahniah saya ucapkan..:)

josrevalution said...

wah..kembang le bulu hidung kan..huu..amm..tahniah bro..kalo nak gua bagi cdngan utk blog ni rasanya bro harus buka script undian di bawah iklan nuff sky tu benda tu x hua pun..lg script live traffic feed tu.sbb benda ni agak sedikit bhya di mana setiap ip adreass akan di ketauhi termasuk hang punya..hehe..ok tu je..er nape background pink pula?..

Gua Syed said...

:)

Ungu Violet said...

wahh...dah kira blog dipromotekan tuh...gud2...tumpang bangga..hihi

Paris Lipton said...

hutoh huyoh retis...kui2

Adylia Qarissa said...

wah...dah ramai nie peminat abg... :)

Cik Ice said...

Blog abg memang TERBAIKK lah!!! Serius! *LIKE 100X* :)

ummiross said...

Seronok nya ada orang review, tentu terbaik tu khairul...