Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, October 24, 2011

Autoshow AeroCarnival IV-UNIKL Oct 23 2011


Terdapat permintaan hangat dari para bloggers..camna rupa api tu in "moving motion"..
meh tekan sini  video api
















28 comments:

My Life's Journey said...

wahhhh pemilik kete merah tu mesti suke iron man ni hihi :)

khaifaiz said...

smart kancil aquarium tu

Fadzli Amir said...

Amboi...siap boleh main tembak2 api lagi...ni buleh bawak pi perang ni....Kategori apa tu????

awie958 said...

uik bang khairul tak meletop ke keta tu berapi tinggi sangattu takut tengok...

abah khalisha said...

mantop

Hani said...

menarikkk...ekzos yg kluar api tu..dier pakai ape ye..berkenan le :)

Kazman & Sue said...

haaaa3x... aku tengok kereta merah tu dah macam kat pelantar minyak la pulak... hebat giler keter dia boleh buat kuat api macam tu sekali...

Abhamz said...

salam, macammana api yg begitu beasr boleh keluar dari kereta? hebat tu...

khairul said...

ntah lah..saya pon heran mcm mana depa leh buat api camtu sekali

Ungu Violet said...

mak aih...terkojut den...berapi tuh..huhu

ummiross said...

Uishh!!, tingginya api tu menjulang...

-Incek Fik- said...

Err bro..

nak suggest sikit jer.

Asyik tempek gambar ekjos keta kuar api jer..


Sekali-sekala apa salahnya letak video dia.


Sure lagi gempak kaw-kaw punya!


*waiting for ur awesome video :D

wahida said...

perghh....mata aku tertarik yg boleh keluar api tu...gila hebat!!

Fabulous Me said...

Mak ai.. Api tuh kete saga kan? Mau mencecet pegi nye tuh. Xpon hangus situ jerh. Betol la.. CUbe bro post video dorang nih.. Syiok gak nengok nye!

Dorang pakai mcm ni yg cute2 tuh sampai ble? Xlame kan? TUkar2 kan? Huweeeee byk nye duit.. Mhl ni wooo!

kutoOobambOo / ericoanaci said...

berapi..... selamat ader alat bontot keter tu.. kalu tak terangkat...

Afzainizam said...

Wooooo api-apiii.. apii.. apiii
tinggi menjulang nampaknyerrr...
smart gilerrr semua keta tu...

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua

Cik Kasih said...

x takot trbakar ke?isk3..cmne psang tu sume ek?

Kazman & Sue said...

ada video baru ada ummmphhh!!!

ietchan-kun said...

mcm kenal je tmpat tu..
mesti MIAT kn??

::FAIZ FARISH:: said...

viva Last awesome

♥Aien Najwa♥ said...

Cmner nak masuk waja club???..(>___^)..

Khairil said...

wow..ekzos keluar api..naya sapa yang duduk belakang..haha

sis92 said...

semoga awak terus sukses dlm bidang ni :)

Nuar said...

Dulu kuar api kecik2 ... Skrg da boleh buat bako rumah.. terbaik arr..

ctk said...

gilew r....nak tgk depan2..hOhO..

Anonymous said...

Hi Kawan2 More Fire Video ader kat https://www.facebook.com/leonzems

Cik Ice said...

Pergh..dah tgk dah video..
boley masak ayam nandos..hihihi :P

Kancil 8349 said...

macam muka iron man juga kereta nie...cantik