Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, October 29, 2011

AUDIOSHOW @ MUZIUM padi.....28/10/11.....sempoiii....!!
















34 comments:

tunz said...

hadiah utama!!!!
really??????
wah,sempena Aidiladha ker...

Adylia Qarissa said...

abg...hadiah utama dapat lembu ker??

kalau kereta dkna letak audio macam nie, confirm balik kg sehelai sepinggang jer..hahahaa...

kena cari kereta lebih besar :)

Ungu Violet said...

pehhh...leh wat korban lembu tu...hihi

Fabulous Me said...

Perghhhhhhhh adiah sangat rare bro!

ummiross said...

hadiah lembu ke khairul, boleh buat korban lah tu...

misTeaRed said...

fuy0ooo.....sdp tue...hihi

josrevalution said...

ahaha...ok le hadiah utma dpt lmbu...

A Crack Mirror said...

woohoho.... siapa yg menang tu?

ctk said...

giloooowww..hebat2!!!!!!!!!!!

dapat lembu betul ke???kenduri sakan laa kamu..hahahaha

Ribena lalalaaa~ said...

ui... mcm best ja adiah utama dia..

mahal tuuuu...

ekekekekeke

jom tgok PM syg kucing...hehe..tq

Kancil 8349 said...

nie sempena hari raya korban ke dorang buat hadiah utama macam tu...hehehe

khairul said...

HEHE..LEMBU TU POSTER AJA

Khairil said...

inagatkan betul menang dapat lembu sekoq..haha

-Incek Fik- said...

Wahh! Bagus la hadiah utama dia.

Mungkin dengan menjelangnya Hari Raya Qurban, pihak penganjur menyediakan seekor lembu untuk dibuat ibadah kurban.

Alhamdulillah..


Buat rendang lembu ni cicah dengan lomang memang terangkat den~!!

sis92 said...

amboi hadiah utama dapat lembu seekor..
rezeki aidiladha :)

Cik Kasih said...

sodapnyer adiah..hik3

Cikgu Bada said...

ingatkan hadiahnya lembu tu

kazman said...

haaaa3x.... hadiah lembu tuuu... mentang2x hadiah lembu keter paling banyak bulu berjurai dia menang laa...

Abhamz said...

salam, lembu sbgi hadiah?...berbaloi-baloi tuuuu.

Green Apple said...

bestnya dapat hadiah lauk.... :D

tunz said...

ooo poster rupanyer...mana tau real...kan best

caliph shuriken said...

ingat btul2 hadiah utama dpt lembu.. tingat citer mlm td.. le grand chef, hukk...

Cik Kasih said...

ganah2!

Belalang Hijau said...

kereta kancil KBD tu kat belakang dia ada kapak ke? perh! ganaih no :)

EmpayarUtama said...

Perghhh hadiah memang x boleh tahan...

afzainizam said...

eeehhhh lepas tengok audioshow boleh lawat muzium lepass tu.... ok gak kan... kalu dapat lembu camner lerrr gayanyerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Cara Post mortem ayam dan lain2 burung

Terbelog said...

wah..terbaek hadiah tu hehe

kutoOobambOo / ericoanaci said...

tp ramai gak yer berebut nak lembu tu.. terbaik

RinsyaRyc said...

lembu mahal!

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhh best jugak hadiah pertama tu bang .. special sekali hihi :)

cinnamon.com said...

bagusnya idea hadiah ni...suka,suka...

qhaizaa said...

fuyoooooo...lembu oooooo..sempoiiiiii...XD

bella luna said...

sebenarnya bella nak tanya nape semua kereta ade audio, tapi confirm2 la ade audio, nama lagi audio show, ye dok abg?hehe, untung2 sape menang lembu tu, boleh la buat makan satu kg tie,.

irbas said...

apa hadiah