Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, October 6, 2011

Audio system for sale




Aku ni tolong hebahkan jer..ni ha ada rakan aku nak let go audio system dia ..aku quote apa yg dia tulih dlm FB..


"ada sapa2 yg berminat tak saya nak tolak complete rm5K
2 monoblock, 2am 4woofer single magnet double coil, ngan siap custom sekali..mana berminat leh bgtau"


Kalau sesapa berminat boleh contact dia terus ( x payah thru aku..aku x amik komisyen satu sen pon )
Ezam : 013 2017957
Email : ezam_arm004@yahoo.com.my
Location :Shah Alam
FB : Facebook Ezam

17 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

nice

Sufinah Yussof (SY) said...

wah~ suke2.

zati embong said...

wohoo.gempak2.hihi

khaifaiz said...

oh no... berminat tp tgh koyak

bella luna said...

cantik tapi bella bukan setakat kete,lesen pun lum ada lagi,hehe

Norgadis Labuan said...

Bercahaya...

nick dot anis said...

wah3 ganas nye audio ni

Cikgu Bada said...

woww..barang baik..duit je tak baik

puanbee said...

pergghhh .. ni kalau buh kat keta kompom tk leh bawak baju balik kpg heheh tp cantikk

ummiross said...

Hmm tolong menolong kan...

My Life's Journey said...

Wahhhhh cantik and pawer giler ni bang :) ..hihihi, Baik abang tolong menolong :)

Adylia Qarissa said...

5k??? hukhikhuk...

jap dkna nak listkan nilai 5k

1. kasut
2.myk wangi
3. kad kawen
4. kek kawen
5. gelang

heee...:)

Khairil said...

memang power tu...rugi sapa yg minat tak beli...

Kancil 8349 said...

mak ai...cantik gile audio system dia...nie apasal nak jual nie

Cik Kasih said...

xde kete..huhuh

Afzainizam said...

Audio sistem ni kena buat biar puas hati tapiiii belanja besar tu nak pasang....

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym

Terbelog said...

lighting lawo
x blh isi brg dah bonet
kalo wat mcm ni hehe
sape2 yg kaki sound system
mesti minat nih