Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, October 8, 2011

Adik aku bertunang

Dalam kesibukan aku untuk organize autoshow esok , harini aku bertungkus lumus memastikan majlis pertunangan adik aku berjalan lancar dan sempurna  .Alhamdulillah semua nya selesai kira2 kol 4 ptg tadi , rombongan kami bertolak dari Kulim ke kampung tunang adik aku di Tikam Batu Sungai Petani

Antara barang2 hantaran dari pihak kami yg berjumlah 9 bekas , 3 antaranya di"designed" oleh wife aku sendiri...x lah grand sangat ..ok lah kan .Wife aku mmg kreatif bab2 gubahan ni , hatta ke bunga telor pon dia yg buat .Inilah 3 jenis hantaran yg dia buat..amacam ok tak ?



Lengoh bersila ..yg sebelah tu abg aku..

"Process tawar menawar" sedang bermula..paling kiri tu lah org tua aku...
Ni pulak my mom....rasa mcm x sabaq nak menerima menantu lagi sorang.

Bakal adik ipaq aku yg akan bergelar guru x lama lagi....


Ihh..rasa mcm nak kawen sorang lagi la pulak ..hehe..bini aku dengaq ni....mampoeh aku !

Apa pon aku ucapkan selamat bertunang buat kedua-dua mereka..la ni hampa tengah darah manis..hadapilah cabaran dgn tenang dan berserah pada Allah . Hampa seronok lah , mlm ni aku x leh lena dok pikiaq pasai show esok..harap2 semua nya berjalan lancar..korang tolong doakan sama yer


25 comments:

Shaheila Nooraisah said...

kretif, pe isi dlm kotak tu...?

khairul said...

Shaheila....biarlah rahsia hehe

Kancil 8349 said...

tahniah bro...adik dah bertunang...

Khairull-Dean said...

tahniah....

Arpiiz said...

jiran saya pun bertunang hari ni..hehe

Roti Telur said...

seghakk noh adik ipaq bro..haha :D

sha my heart said...

Pergh, kreatifnya..

nak jadi kreatif mcm tu jugak la. Haha~

A Crack Mirror said...

muka abg sama macam mak lah... mesti muda2 dulu mak abg meletops..ayah pun putih... sama padan..ptt lah anak2 kachak2... untung2.

Dr. Ben said...

tahniah

khaifaiz said...

hang ada adik ker... awat tak habak awai... hehehe

My Life's Journey said...

Wahhh cantik2 bang ..kreatif2! ..haa ape isi lam tu bang ..haha menyibuk je umi ni ..

Cantik2 bakal adik ipar abang ..makin meriah keluarga abg pas ni hihi


Amboi bang ..nak satu lagi ye .. bukan nak kene kentot lagi abg ni .. kene pidato oleh isteri karang hahahahaha ..gurau je bang ..chak!


Good luck bang .. abg boleh punya! tak sabo nak bace entri pasal autoshow baru ni nanti ..yeayyyy

puanbee said...

bini kreatif ye ..haha jgn gatai nk kawin satu lagi kalau wife dah cukup baik kang nyesal hikhik

moga berjaya dlm autoshow

harrazdani said...

selamat bertunang untuk adik bro....

Norgadis Labuan said...

Tahniah buat adik yg bertunang tu....

Abhamz said...

salam, tahniah krn dapat adik (adik ipar) baru!

Belalang Hijau said...

hehehe leh geng dgn wife belalang la, mrs.belalang...dia pun mmg minat gubah2 nih...cer tgk2 blog dia, mana nak tau leh tukar2 idea ;)

http://ilhamnurry.blogspot.com

~SaL IjOu~ said...

cantiknya kaler hijau tu~ ^^

Paris Lipton said...

wahhhh congrate utk adik!! hehe

AYuNG said...

comel bakal adik ipar tuh..:)

Afzainizam said...

Selamat melangsungkan tali pertunangan... moga sampai jua ke jinjang pelamin nanti yerrr


Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
wiper silikon dan wiper kereta biasa

bella luna said...

tahniah kat adik abg,.segak orangnya,bakal guru lagi tu,.ni buat bella pun tak sabar gakz nie,oppss,hehe

khairul said...

Belalang Hijau..nanti leh la wife2 kita berkongsi maklumat

Niena Pengembara Ilahi said...

tahniah tuk adik tu ;D

CIK TOM said...

slmt bertunang buat adik khairul..tp pe dlm bekas tue?heee..

Kazman & Sue said...

nanti kau sposor hantaran kereta remote autoshow la kat adik kau tu...haaa3x suruh adik kau buat airbrush kat keter remote tu...sure gempak broo...