Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, September 27, 2011

Trophies for Esso Autoshow

Finally aku dapat jugak job untuk buat event autoshow  selepas di kecewakan pada 2 event yg lepas . Seperti yg hampa semua sedia maklum , autoshow kali ini akan diadakan di Esso Seberang Jaya Penang ( betol2 tepi highway dekat Nasi Kandar Subaidah ) pada Oct 9th nanti .
Memang la ni aku dah start busy dok prepare utk show ni , walaupon dgn baget yg amat sedikit dr Esso aku akan cuba buat yg terbaek utk mereka ( mana tau len kali depa panggil lagi kan hehe )
Semalam lepas balik kerja , aku dah start booked trophies utk event ni . Harini aku akan buat Tshirt lak . Aku harap pasni leh jumpak lagi member2 blogger masa event tu nanti ..........mai jgn tak mai tau !

GPS coordinate : N5 24 11.4 E100 24 27.2








29 comments:

Hanif said...

Bagus..bagus..minat yang baikk..
Aku pun minat tapi tak tahu sangat bab kereta exterme ni, D@D, exclusive...Junction..tah

ummiross said...

Alhamdulillah, rezeki tu khairul..

Ungu Violet said...

pas abih show leh makan nasi kandar...hehehh

Ungu Violet said...

all da best..:)

My Life's Journey said...

Alhamdulilah ..taniah bang khairul ..walaupun bajet cikit, tapi umi yakin bang khairul mesti boleh punya :). Hidup bang khairul! yeayyyyy :)

Miey said...

Bro blh sertakan sekali map tak. Ada yg bertanya..

::FAIZ FARISH:: said...

byknya piala

wahida said...

makin bz la ko yer pas ni...alhamdulillah..makin bertambah rezeki ko..

aku tumpang hepi...

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..belog bro dh ok kan....

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

semoga semuanya berjalan lancar bro..

Mrs.Yie said...

wah.banyaknya piala..nak curi satu boleh?haha :)

L said...

waaaa. bnyk nyer die punya tropi.. kongc la satu 2.. huhu

dah solat belom?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

khaifaiz said...

mai la bagi satu trofi kat aku... ngidam dah ni... ngeh ngeh ngeh

kazman said...

wah...bagus2x... teruskan uasaha.. nama dah ade... keter dah power... insyallah event mesti menjadi punyaa...

juanita aka tetikusrusak.net said...

Ini la org kata,
Tukar kan hobby kepada pendapatan.
bang, saya x sabo nak dptkan pink car tu. Nak soh abg modified :D

khairul said...

sapa nak piala mai Penang hehe

ku-cit said...

good luck bro...

Kancil 8349 said...

good luck bro...moga menang lagi

Adylia Qarissa said...

jauhlaaaaa...huhuuu...

dkna minat jugak :)

diana said...

insyaallah..
kalau suami akak cuti akak ajak la dia pi sat..:)

zaly said...

auto show kat seberang jaya... emmm..bleh pegi ni... mudah mudahan free masa tu... bleh gak jumpa bro nanti...

qhaizaa said...

tungu pas sy blk kapal,duit ada baru nk mekap..ble la join vip...hahaha...xmenang xpe,jnji join..XD...

bella luna said...

congrats abg khairul, at last dpt gakz event after dikecewakan dgn dua event yg lepas,.do the best abg, moga2 semuanya berjalan dengan lancar,.ehem2,ade trophy lebih tak tuk bella?hehe

Abhamz said...

salam, kalau diizinkan-NYA sampailah ke event tu....tentu best.

caliph shuriken said...

smoga trus murah rezki bro ^^

Ummi said...

fullamak! piala kayuh basikal ada tak?? lalalaa....

khairul said...

K. Diana , Zaly , Abhamz , Qhaizaa..jom jpk kt esso nanti

Bella nk trophy erk....mai la Penang abg kasi hehe

Ummi pandai buat lawak pagi2 rabu ni :)

Cik Kasih said...

wow! kagum2..

Peroto_Jr said...

bagi satu trofi bang hehe