Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, September 19, 2011

Next autoshow project

Semalam aku dapat jemputan ke majlis open house anjuran salah satu parti politik kat Malaysia @ Autocity Penang.Walaupon aku bukannya ahli seumur hidop hatta ahli biasa parti tersebut..dek kerana dah depa jemput ..maka aku pon p lah dgn family aku .Lagipon wife aku tak masak t'hari tu .. maka "selamat" lah baget kami utk t'hari tu hehe .
Selepas sesi "melahap" dah selesai..aku ke Esso Seberang Jaya ( berhampiran Hsp. Seberang Jaya )utk bertemu dgn manager disitu untuk discuss ttg autoshow yg bakal diadakan InsyaAllah 9/10 nanti . Aku difahamkan acara autoshow merupakan salah satu event mereka pada hari tersebut sempena Esso Customer Appreciation Day . Aku dah mintak budget yg sesuai utk event tu and now tunggu response dari mereka sahaja..harap2 x jadi la mcm Tesco haritu . Kalau event ni jadi..ini merupakan kali kedua aku buat dgn Esso , ingat lagi kan Apr this year aku buat kt Esso Perai..meh tgk sini Esso Prai part 1 dan Esso Prai part 2.

Tapak cadangan event utk autoshow tu..


18 comments:

Kazman & Sue said...

tak pe..pergi je open house tu..jangan kita sempitkan pikiran kerana parti....

Mrs.Yie said...

selamat maju jaya encik khairul :)

khairul said...

Betol tu Kazman..depa bagi mkn kita p..depa bagi kain pelikat...kita amik

Ummiross said...

baru sempat singgah, kereta tak mengenal parti kan khairul, apalagi kereta modified,hik!

My Life's Journey said...

Hihi sempat gi abg khairul ni buat lawak pasal makan hihihi.

Umi doakan agar projek abg yg akan datang ni berjalan dengan lancar seperti projek2 yang lain .. amin :)

Tak sabar nak tengok citer projek yang seterusnya hihihi

Kancil 8349 said...

semoga semua aktiviti menjadi bro...

abah khalisha said...

wah jadi event manager ni..good luck

awie958 said...

wahh best dapat makan free..

saya doakan agar esso nyer manager tu kasi lulus dan event jalan dengan jayanya

Cik Kasih said...

krjasama ngn esso..mintak esso sponsor mnyak kreta sminggu..hik3

Izyan Yan Cinnamon said...

good luck ye:)

Art Design said...

makan dapat,minyak free xde ke?hahaha

zati embong said...

harap2 autoshow kali ni menjadi O.o

juanita said...

Wow....murah rezki tu bang :)

nick dot anis said...

wowww syok la..tp jauh sgt nnt nak pegi tgk pon..nnt wat la kat s.alam ot kl je..ley i tmpang tgk:-)

qhaizaa said...

gud luck bro...bg jadi okeh..huhuhu....

Cik Kasih said...

td blog abg kena hack ek?nsib dh ok..trkejut tngok..

Afzainizam said...

uihhhh autoshow kat tapak esso kerr... rezeki jangan tolak orang bagi kita ambik....

harap tak jadi macan kat tesco tu lahhh

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin

Fadzli Amir said...

Salam Bro..selamat hari raya...lambat dah aku ni...baru berkesempatan..terimakasih...ada gak aku datang ari tu, tapi katanya kena hack.....
semoga berjaya ngan autoshow kali ni...