Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, September 20, 2011

naya aku !

Aku malas nk type panjang2 arini..ini lah rupa blog aku selepas di hacked kan !

Si hackers tu x dpt menolong utk regain blog aku yg asal ..............

aku perlukan sokongan moral dr kawan2 semua..apa salah aku ? aku ni bukannya pandai dlm blog..sikit punya susah aku nk buat blog aku dulu...tetiba kena mcm ni .Allah saja yg tahu betapa kecewa nya aku .Buat hackers tu..aku x marah.ada pengajaran yg aku dapat dr hang harini kan ..harap2 hang jgn lah hack blog aku lagi .

aku pon x pasti bila aku nk buat balik blog aku ni ....byk crita2 menarik aku nk kongsi..tetiba dh jadi mcm ni...hmmm ..malas la aku ..

aku perlukan komen dr kawan2 semua utk menaikkan semangat aku ..kepada semua rakan2 yg sudi membantu aku harini.aku ucapkan jutaan terima kaseh..nanti aku buat special entry ttg kejaian ni .


Lagi satu ..key utntuk DESIGN dh hilang la ...adoi camna nie ? perlukah aku buat blog lain tp camna ngan entry2 dan followers aku ??

26 comments:

khaifaiz said...

kesian kt bro... teruskan blogging yer..

Aku pun tkt ni...

Arpiiz said...

sabar2, yang penting entry2 dulu still ada lagi..^^

Ely Hasrul said...

lerr.. sapa la yg suka suki nk hack tuh?

xpe slow2 buat, pas nih sure lebeh menariks dari yg dulu...

ummiross said...

Patutlah semalam dua tiga kali ummi jenguk khairul, tak dapat. Nampak cam kena hack. Kalau ummi pun tak tau apa nak buat, ummi pun tak pandai sangat. Sabar ye khairul,kuatkan semangat. Jom tengok autoshow kat Kuching, ummi promote blog khairul secara tak langsung sebagai sokongan...

Cikgu Bada said...

sabar je lah bro..nak buat mcm mana..pelan² kayuh

Nica said...

ala kesiannya.. sabar ek..

zaly said...

Patut laaa.... tadi saya nampak kat sidebar bloglist follower saya di tulis... testing...test...saya klik..pas tu terasa tercacak rambut saya tgk laman hackers tu.Ingatkan bro memang sengaja buat cam tu...mungkin nak kemas kini blog ke apa ke... dia tulis kat situ dia orang akan datang balik...tapi kali ni dia orang lebih bersedia... leceh la kalau dlam dunia ni ada makhluk2 cam ni...buat nyusahkan org lain je..Saya pun bimbang gak sebab saya masuk 5/6 kali tadi..

zati embong said...

sabar ye.xpe,biar cane pn rupa blog ni,kitorg tetap akan singgah.

Cik Kasih said...

abg khairul sabar la yerk..cik trkejut jugak tngok blog abg khairul td..tetibe je jadik mcm tu..smpai buat entri psl ni..x sangke giler kena hack pdhal xde pon isu2 yg x baik ke dr blog ni..hmm..mcm2 hacker skrg..tp xkan abg khairul xde download template yg abg khairul guna ni sbg back up?kalo ade..xyah nk edit balek..pape pon,sbar la ya..senyum ^_^ ubat kesedihan..

~Eizny Ejan~ said...

sbr la abg. insyallh abg akn leh wat blk blog yg asal...
sabar ea ...jgn stop berkarya ea :)

zaly said...

entri khas untuk bro.....

http://lepaklepakkedaikopi.blogspot.com/2011/09/sokongan-bloggers-diperlukan.html

Edy Fee said...

sabar je la bro..
kene mual dr awal agi la

harrazdani said...

banyak bersabar bro...mungkin ada hikmahnya, think positive yer, aku harap bro sentiasa tabah...aku tahu nak membina sebuah blog sehingga mencapai apa yang blog bro ada dulu bukan senang, ttp telah hilang sekelip mata...

syue zamri said...

abg khairul..
jgn putus harap ok...
just continue je ape yg abg khairul nak kongsi...
xpe la..
mungkin ada hikmat di sebaliknya..
chaiyok!!!teruskan usaha abg Khairul dlm blogging ni ya...chaiyok!!!

Khairil said...

Aduh naya bro!!!! apa kes yang hackers cari pasal dgn bro?...Pergi le hack website lain macam blog yang dok tulis menghina islam... itulah , kalau pandai terlebih jadi mcm tu le...

anyway , banyak2 bersabar bro...pelan2 bikin balik blog , mungkin ada hikmahnya semua ni...

kutoOobambOo / ericoanaci said...

yer ker? kena hack... guna 2 email tuk bukak blog.

Anonymous said...

dasyatnya......jahat betul la si hackers tu....tau la si hackres tu nk tunjuk yg blog ni kurang sekuriti skit...tapi kalau dah hacked tu bg la balik post2 entry2 yg lama tu..kesian tuan blog ni..susah payah buat blog, senang2 je si hacker tu buat cmtu...ape2 pun ko bersabar ye tuan blog...mula slow2 semula...jgn risau para readers kau pasti akan singgah sini etiap hari :) peace up :D


- the law of anon

AYuNG said...

erm....asalkan dah dapat belog abg balik...tuh dh kira syukurrr..

xpa, slow2....nti br la superb macam yg asal jugak kan..:)

khairul said...

aku amat2 terharu d atas sokongan kalian semua ..berilah masa utk aku construct semula blog aku ni ..kepada yg sudi buat special entry ttg kisah aku..aku amat hargai dan terharu atas keperihatinan semua

awie958 said...

abg khairul di harapkan banyak bersabar atas apa yang terjadi.teruskan berblog jangan patah semangat.tempate boleh cari yang baru, boleh edit semula, pelan2 lama2 jadi lebih hebat dari dulu.insyaallah

Mrs.Yie said...

sabar..buat satu2 secara perlahan2..mula2 cari dulu template yg betul2 sesuai..guna je template blogspot yg dah sedia ada..ianya lebih mudah untuk kita setting apa2..

mankete said...

keep it up bro, just tukar template yg lagi best dan garang bro..

ramai org dah kenal bro, dont worry rakan2 pasti di belakang bro..

Afzainizam said...

UIHHHH APO YANG DIA BUAT KAT BLOG KO NI.... KESIAnyerr... eeemmm jangan patah semangat... harap kembali pulih segera....

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin

My Life's Journey said...

Semalam umi ade jenguk bang khairul banyak kali ..lambat loading ..ingat bang khairul tukar background blog ..sekali cube banyak kali rupenya blog abg kne hack ..kecian abg ..umi pun tk dapat nak tolong ..umi tak pandai dlm hal2 mcm ni ..harap hackers tak bt mcm ni kat blog abg ..banyakkn bersabar abg .. huhu

Dunia Baru said...

sabar bro...harap org tu dapat balasan yg setimpal dgn kerja dia buat....doa org teraniaya insya-Allah akan makbul...

mana tau suatu hari nanti bini dia "hack" tak pun anak or cucu perempuan dia kena "hack",..mana kita tau kan kuasa Allah s.w.t..

AMIN....!!!

Terbelog said...

sabar yer bro
pengalaman tu bagus juga
untuk kite jadi lebih pro