Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, September 6, 2011

Masyuk lagi.......

Aku sebenaq nya x p kerja arini...MC terkejut .Aku terpaksa amik MC sebab ada byk appointment utk aku hadir arini .Ketika entry ni ditulis..aku baru balik meeting dengan pihak Kulim Landmark Central @ Giant Kulim untuk mengadakan Autoshow / Audioshow Round 2 pada Sept 18th nanti sempena menyambut Hari Kemerdekaan negara Malaysia ke 54.

Pada jam 6.30 ptg nanti  , aku ada meeting dgn pihak pengurusan Tesco Bukit Mertajam pulak untuk mengadakan  Autoshow / Audioshow pada Sept 24th nanti . Mmg betol2 tight la jadual aku bulan ni..tu x termasuk bab2 kerja kat kilang lagi..mana dgn customer nk mai audit..meeting dan mcm2 lagi ( tu la naseb org kerja kilang mcm aku ni )

Haa..ada lagi satu...mlm ni kol 9pm aku ada meeting dgn pihak Digi pulak..kali ni untuk discuss bab sponsorship untuk next event aku . OK la no...aku nk tidoq jap.....letih wo

14 comments:

khaifaiz said...

wah.. autoshow kt ukm nanti boleh la belanja aku mkn...

ummiross said...

salam syawal, salam bertemu kembali Khairul..
waa ini betul2 masyuk! ni..semoga terus maju...

khairul said...

khaifaiz...InsyaAllah ok2 he3

muse said...

perggh ko dah jadi event manager yang berjaya bro...kalau ada apa keje utk printing ker bole bg kat gua bro hehe

ayung said...

patut la abg senyap jerk ari nih..

Papa Mifz said...

rezeki bulan Syawal yer...

Khairil said...

sibuk betul mcm menteri besaq...haha

Arpiiz said...

rilek2 dulu kalau penat, nanti tak larat pulak nak handle event2 tu..hehe

A Crack Mirror said...

tuw dia...habes bz abg khairul...pape pun jgn lupa jaga kesihatan na...

adeputra said...

tahniah..

wahida said...

perghh..masyuk tu...

semoga terus berjaya yer...

si cantik sally said...

gile kentang...abg khai bz kalah Dato' menteri..hhuu..p la relax..awat tak relax ja..

Kazman & Sue said...

apabila menteri autoshow dah turun lawat kawasan... ini la jadinyaa... haaa3x

Afzainizam said...

wehhhhh biasalah kalau dah jadi orang kuat macam hang ni sebuk memanjang.... eehhhhh raya-raya ni ada autoshow gak kerrr

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
lepat pulut vs lonting jawa