Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, September 4, 2011

lagi kemalangan maut

Entah mengapa sejak kebelakangan ni..aku asyik terserempak dgn kemalangan ngeri di jalan raya . Semalam aku lihat lagi satu kemalangan maut ( aku rasa la ) x jauh dr rumah aku ketika aku on the way ke rumah kenalan sekitar 9pm utk sesi "melantak" @ omputeh kata .....open house. Sorry aku x berkesempatan utk upload pics yg aku sempat ambik smlm  , sedih la aku tengok rakan2 mangsa dok ajar si mangsa mengucap .Dari pemerhatian aku..tahap kecederaan ketiga2 mangsa mmg teramat parah , aku pon pasti mcm mana kejadian ni boleh terjadi sbb ahli majlis mesyuarat tingkap aku blom bagi laporan lagi .InsyaAllah hampa tunggu pics kejadian ni esok ya..

7 comments:

Cik Siti Aziz said...

ntah la..kalo musin raye mcm ni mmg bnyk kmalangan..Innalillah

Khairil said...

kat mana eksiden tu bro?...

zati embong said...

kat mana accident 2?raya2 hilang nyawa,sure sedih amat family arwah.

muse said...

bro semua ni sebab attitute depa yang susah nak berubah. semua nak pentingkan diri sendiri...

khairul said...

kejdian ni berlaku kira2 2 km dr rumah saya @ depan Tmn Puteri Gunung Simpang Ampat Tasek SPS...

A Crack Mirror said...

masyallah...
cepat bang upload gambar... nak tgk..

Afzainizam said...

Aku amat ngeri bila cita xcident ni.... jauhkan lahhh
Doa semasa memandu sebarang kenderaan mudahan Allah lindungi kita dari sebarang kecelakaan

” Allahuma aj’alna minasobirina ala kadaika wakadarika warzukna ajrahum, innama yuwafasobirina ajrahum bighairi hisab. Walhamdulillah hirabil alamin”
(mohon maaf juga sekirananya ejaan kurang tepat)

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
burasak vs lepat loi