Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, September 29, 2011

Kia Optima with scissors door

Menurut kata owner ,.kereta ni blom 100% siap modify lagi...byk lagi yg masih belum dilakukan..tapi bagi aku klu dah tahap mcm ni dh kira ok ler tu .Audio system pon not bad tu !.apa kata hampa pulak ?








Banyak nya monitors 


28 comments:

AYuNG said...

fuiyo...tme malam nampak bercahaya...:)

My Life's Journey said...

Cantiknya!!! Hitam itu sexi hihihi :)

Kat dalam pun cantik bang ..alahai bile la nak ade kete mcm nie yer hihihi :)

Miecyber said...

Cool...

A Crack Mirror said...

cantik ah..seyes..lagi sket boleh jadi kete batman..huhuhu~

uncle hyree said...

tudiaaa..beraga riban gamaknya dihabiskan untuk modi keter ni kan? tapi kalau dah minat..apa sahaja mampu buat..

Mrs.Yie said...

saya suka kereta kaler hitam.hehe :)

Kazman & Sue said...

sekarang ni memang style hias kerete pakai lampu LED yee... bagus laa... jadi boleh buat show siang dan malam... baru gereekk

ummiross said...

Ooh pintu 'gunting' lagu ni ka khairul, canggih..

Abhamz said...

salam, pada teman, tu dah kire dahsyat....

qhaizaa said...

kaler dia gempak laaa......

Cikgu Bada said...

peerggh..klu dh minat

josrevalution said...

suround die ni yg x boleh tahan..power sesangat....heheh...

Miey said...

Dah macam kereta yakuza ni...msytery black..

Adylia Qarissa said...

color dia pon dah mahal :D

Khairull-Dean said...

nak pinjam la... boleh... hehehee...

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

perghh..kia pon ade..hehe..keta idaman aku takde ke bro..ford mustang takpon chevrolet camaro ke..hehe

abah khalisha said...

Terbaik bro kete dia

Mila Ahmad said...

smart giler la kereta nie mcm kete batman huhu...

Ungu Violet said...

pehhh...silau mata hitamku...hihi

Cik Kasih said...

wow! suke ar lmpu2 tu..purple...huhu
tp x gnggu pnglihatan ka?hik3

::FAIZ FARISH:: said...

nice. how i wish my car like this

Kancil 8349 said...

mak ai....cantik gila dan menarik lagi tu

Hafizzi Aziz said...

gila smart!

caliph shuriken said...

jarang tgk org modify kia.. tapi kaler itam ni mmg lawa ^^

muse said...

wow menarik bile ade LED kaler merah tu...

Zul Fattah said...

fulamak!!!lawa tue..ingat RM20k nk kena spend nie

BroCandyLurve VIC.V121 said...

GANAZZZZZZ. TERBAEKK.
TABIK SPRING EN.PREZ VIC.

BroCandyLurve VIC.V121 said...

GANAZZZZZ
TERBAEK
TABIK SPRING EN.PREZ VIC