Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, September 11, 2011

Kereta aku dlm Harian Metro !!!!!

Ini lah jawapannya sbb apa reporter HM called aku hari tu. Lepas Suboh pagi tadi ingat nk p beli paper tp memandangkan Penang hujan lebat ..terpaksa lah aku hold sat hasrat hati yg berdebar2 nk tgk tu . Inilah kereta aku dulu , ini pic thn 2008 entah camna HM nk juga publish kan kesah kereta aku ni .
Akhirnya masuk juga paper kereta aku ni...klu hampa perati betol2 ..aku mmg ada kt dlm paper tu..yg pakai baju biru tu....jadilah buat tatapan anak cucu aku nanti .
Kalau hampa baca habih kesah dlm HM tu...dia ada sebut ttg " stereng rantai " yg aku buat sendiri tu ...haa..actually stereng tu masih ada dekat aku..satu2 nya benda yg menjadi kenang2an aku sampai mati.Ini tarak juai woo !
Yg pastinya keratan paper ini akan diframekan diruang tamu rumah aku....

Baju biru tu aku la....

Stereng ku ....dlm memori....


 

60 comments:

Hafizzi Aziz said...

perghhh..besnya! tahniah bro..

Ely Hasrul said...

nih yg sat lagik nk pi bli HM nih hehe..

:: Into The New World :: said...

wow..lawanya kereta..
bila laa nk aad kete cmtu :(

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Cik Siti Aziz said...

wah..tahniah abg khairul..trus pi belek akhbar ..huhu
cayalah abg khairul!

Roti Telur said...

caya la bro...bestt.. apsal ko xpromote blog ko skali?hehe..

Shafiq Hashim said...

Wahhh Tahniah Bro..

Kancil 8349 said...

wah...tahniah...memang hebat tu...

sal tukar link tu...Kancil buat masa nie belum bersedia dan harap kamu ndak tersinggung...

terima kasih selalu sudi singgah dan tinggalkan jejak di blog Kancil...

Paris Hilton (M) said...

wahhh hebakkk

Cikgu Bada said...

tahniah bro..mantap tu

Hackers said...

bila kereta aku nak masuk metro brp..hehe

Abhamz said...

salam, hang memang hebatlah...tahniah, semoga terus sukses!

Terbelog said...

steering tu pakai ke
atau lock steering

Dr. Ben said...

caya bro... kereta berapi!

Belalang Hijau said...

hebat la bro...tahniah!!!

KEN said...

aku baru nak ty hang pg tadi... mintak izin post dalm FB

Khairil said...

stereng rantai tu tadak jual woo..ini champion punya..haha

fatmasha said...

Tahniah...anda memang hebat...teruskan berkarya...

Ringgo said...

perghhh!!! hebat tu bro .. apa pun tahniah ..

Arpiiz said...

tahniah2, bertambah2 femes lah..^^

Anonymous said...

memang gempak bro. Kalau aku terjumpa kat jalan sure aku tahan! Ha3x...

Rose Johari said...

Pergghh..dahsyat lah khairul...masuk paper tuh. Mmg khairul bbakat dalam modified keta thats y lah HM call khairul. Anyway congratz! Teruskan usaha =)

Hafzan Sarah said...

baru jek bca paper ni td..pastu buka blog ni plak...aduss tersama lah!
tahniah2x..memg hebat la en khairul!

AYuNG said...

toudiaaaa...
makin glamer la abg nti nih..hehe:)

Mrs.Yie said...

tahniah encik.khairul :)

khaifaiz said...

wah... smkin popular nampaknya... tahniah bro khairul...

Mila Ahmad said...

haha..org dah agk dah.org pown ade baca..dlm ati ckp 'penah tgk kete nie'ni mesti artikel dlm blog abg nie...kos buat ni mencecah 60k Giler mahal 2...yg sticker keta 2 nape bang?xphm la?

A Crack Mirror said...

wah! stering macam riben lady gaga lah... smart2~

shark said...

PERGH POWER LA HANG !! :) SALAM PERSAHABATAN :)

sahromnasrudin said...

tahniah bro..aku bangga dgn hang...bukan senang nk dpt masuk paper kan..syabas dr aku...

My Life's Journey said...

Fuhlamakkkkkkk giler cantik abg punye kete ..ganas gitu .. mesti banyak yang habis ni .. cantiknya ..memang kreatif laaa abang ni ..chayo2!

Taniah bang hihihi ..chayo2!

kutoOobambOo / ericoanaci said...

terbaik. tp knp tader muka msuk paper?

ku-cit said...

gile kentang...tahniah bro..

Kazman & Sue said...

"memang gempak bro. Kalau aku terjumpa kat jalan sure aku tahan! Ha3x..."

Sekali aku tersalah klik kuar "anonymous" la pulak...

tapi apa2 pun aku ucap tahniah sbg rakan bloger yg akan terus menyokong industri ini...

kira kekuri said...

wahhh. tahniahh ^..^Y kereta tuh mmg hebad~ memang padan masuk paper ^..^

khairul said...

terima kaseh buat semua pujian dan sokongan rakan2 semua..ada yg tya kenapa x dimasukkan nama blog dan nama @ wajah ?
ini adalah jawapan dr HM..sebarang bentuk promo @ pengiklanan adalah tidak dibenarkan sbb artikel ni bukan nya berbayar.
Aku dh kasi pic muka dan nama blog aku kt HM..tp x boleh disiarkan...klu tidak lagi glamer la aku !

Edy Fee said...

wow gempak..tahniah bro!

tzmlt said...

wahhhhh...thniah khairul..clap ko tak tmpal sticker url blog kt keta tu..:)hihi bgus xidea??

wahida said...

gempak lu beb..tahniah...

mintak autograf!!

muse said...

wow glamour lu bro...

dwaty said...

cayala..... mesti abang happy giller ni kan??? hasil titik peluh dihargai... tahniah!!!!... bestnya kalau dapat naik keta ni.... hehehehe

Ungu Violet said...

dah selak blik dah metro semalam...ade2..suke2..

mintak sign plzzzz...ngeee

Zul Fattah said...

fuhyoo.. gempak r.. tahniah r bro.. bro best r bro.

ummiross said...

wow! khairul, ni kira dah femes ni, caya lah!

Niniee said...

Wow! congratz! memang chantekk kete tuw! teruskan usaha anda ;D

Niniee said...

Waa! congratz! chantekk kete! TERBAEK! ;D

Lia Hana said...

pergh...mmg hebak la...

Mama Kembar 3 said...

congrats khairul! glamer! hehe

qhaizaa said...

perghhhhh..terbaikkkkk.....!!!!sempoibroooo.......buh frame brooo...,jgn xbuh....

cik chocomint said...

fuyo0o0o0...congrats..sempoy stereng!hek3

teha said...

wahh ! masuk paper gitu..

lambdasp!!n said...

wau....kajong la tuantanah...ekkkke
tahniah..

Kancil 8349 said...

As Salam,

Kancil ingin mengajak kamu menyertai segmen Kancil...Kalau sudi joinlah segmen Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

terima kasih dan Kancil menghargainya

Norgadis Labuan said...

Tahniah... ada juga kenangan masuk newspaper...

nora rashid said...

wah...bestnya...masuk suratkabar...tahniah!!...cantik keta u

SaKiNaH @ KiKy said...

wwaahhhh best yew...n tahniah yew...memg keta 2 cantik lorh

Afzainizam said...

Wehhh aku dah baca dahhh
Tahniah masuk surat kabooo glamorrr lahhh ko yerrr....


------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tribunal tuntutan pengguna berkaitan kereta

HAFIZAL said...

perh....hebat tuh bro

miss sadiq! said...

tahniahhh! bangge anak cucu nnt! hehe.

aRaN said...

stereng apa tuuu??? heran!! hahaha