Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, September 26, 2011

Jumpak rakan blogger kat Ipoh

Tengah dok lepak2 masa autoshow smlm , aku disapa oleh sepasang suami isteri yg memperkanalkan diri mereka dari http://joijoi80.blogspot.com/ , actually aku pada mulanya mmg x kenal mereka ..bila disebut nama blog tersebut baru lah aku teringat . Inilah pertama kali kami bertemu , sblm ni hanya thru blog sahaja , bagus kan ada blog ni,.leh dapat ramai kawan .
Kira glamour gak la aku ni kan hehe . Sebelum bersurai , kami sempat la berposing bersama dgn kereta Fairol tu . klu nak tau details jom lah kita pakat2 terjah blog beliau nie .






22 comments:

My Life's Journey said...

Wahhh bestnya dapat berjumpe .. mana tak nya bang, banyak yang suke singgah di blog abang, sebab blog abang ni best .. chayo2! bang.


Betul kata abang ..jagi blogger ni leh dapat ramai kawan ..:). Contohnya mcm umi kenal blog abang la, tak minat kereta ..terus minat tengok kereta .. kerete cantik2 di blog ni .. chak!

Mrs.Yie said...

hehe..dengan tidak di sangka2 terjumpa rakan blogger kat situ :)

Kazman & Sue said...

betul2x... kalau tengok blog khairul ni seumpama kita telah menjelajah ke kanival pertunjukkan kereta malaysia... kalau nak pusing pergi semua mana larat.... haaaa3x

L said...

waaa.. style lah kete.. huhuhu tgh berangan..

jom solat?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

bella luna said...

abg khairul perasan femes,wekk,.haha, tapi mmg abg femes pun kan?untung la,haha,.seronok la dpt jumpa member blogger,agak2 lau bella jumpa abg, sape tegur sape dulu yea?haha

sengat said...

gerek r kete!!! bile mau turun jb lak

diana said...

akak tak pi pun...
jauh la..
dah la cuti sehari je..:P

Kancil 8349 said...

wah...dapat jumpa blogger yang sama minat lah..bestnya...apapun kereta dibelakang korang tu cantik bangat...dengki Kancil...hehehe...

tunz said...

blogging is sharing

kiwi said...

hehe..betul2..blog ni bgus jgk..bleyh tmbh kwn..^^

Edy Fee said...

kawan 1 dunia.hehehe
gerun tengok kete.hehehe

wahida said...

ko mmg glamer la bro...follower ramai siap pernah masuk paper lagi..

cayalah!!

SuzaDin said...

wow cambest caya lh abg khairul !

abah khalisha said...

ini geng-geng kereta ni..hehehe

muse said...

hehe bile even kat kl bro? nanti boleler kita jumpa...

zati embong said...

kalau pernah msuk paper 2 kata x femes xtahulah.hihi

chegu abbas said...

lama betoi x mai sini....perggghhh....reta semakin menjadi2 dekat ni.....

Ungu Violet said...

wah glemer2...hikhik

ummiross said...

waa ni memang betul2 glamer ni khairul, jumpa kat mana2 pun orang boleh kenal..

A Crack Mirror said...

Huhuhu...betul2...blog blh wat kita ada ramai kawan...bila rezeki kita pulak ek nk jmpa...ehehe... Asya kene rajen g autoshow ah kalu nak jmpa abg khairul..ek?

joijoi80 said...

he..he...12x... saya mmg pemalu tp lg pemalu adelah asben saya.. dia yg beria-ia nak jumpa.. dgn gigih sang istri usyar en. khairol.. dah nampak boleh plak suami yg malu2 kucing..

nak xnak istri la kena tegur dulu... lgpun xpela kami laki bini mmg blogger tp asben plak blogger pasif x cam istrinya...

Green Apple said...

glemer khairul.. ye la toke kete la katakan..