Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, September 22, 2011

Hatten Square Autoshow Sept 11 2011






























47 comments:

ZWAN SABRI said...

Sempoila pintu2 kreta ni suma.. boleh kepak lagutu, kepak laguni.. HEHE

Btw, Blog dah sembuh drpd kena hack dah ka? Alhamdulillah.. ;)


MySuaraBlog: Tips Jadi Bapak

Cikgu Bada said...

ok jugak ye..yg sdg menyandar kat keta tu..heee²

My Life's Journey said...

Cantiknya kete putih tu .. umi minat kete warne putih hek2 ..

Aaa zwan, blog bang khairul dah sembuh ..berkat kesabaran bang khairul :)

Ummi said...

ngah tgu bilakah agaknya dpt tngok abg khairul jd model bergaya dpn kete tu... :-D

Miecyber said...

Cool cars, teringat pulak kat Transfomer hehehheh

New look and cool blog lay out Bross...
I love it

My Life's Journey said...

Umi pun tgu jugak abg khairul bergaya depan kereta tu ummi hihi .. kalau abg khairul posing kat depan tu mesti hottttt n spicy .. mesti terpegun orang tengok :)

Jgn marah tau :)

HAFIZAL said...

wah hebat....yang posing tuh pun hebat gak hehehehe

Zul Fattah said...

kereta ini, membuatkan adik aku menjadi tak tentu arah..

Kazman & Sue said...

ayat sopan : jenjalan cuci mata dgn design keter....
ayat kurang sopan : jenjalan cuci mata tengok model posing...
haaa3x...

Mila Ahmad said...

berkenan tgk kereta² yg berwarna putih ni la *___________________*

abah khalisha said...

ganasnya awek kete tu..hehehe

tunz said...

amboicikgu bada...sempat lagi tu..org suh tgk kete...lainlak dia jeling..memng superb keta tu

khairul said...

Amboi hampa semua ni...lain yg aku suruh tgk...lain yg hampa ushar no

alcatraz77 said...

Puas tengok depa modified kereta, bro jadi juri ka?

Belalang Hijau said...

hebat, hebat... gmbr pun clear giler... guna DSLR ke?

awie958 said...

fulllamak depa takdak ka modified keta viva?

kiz said...

kereta putih memang matching dengan apa saja..suka.. tapi yang pakai baju putih seluar hitam tu pun ok juga...hehe

ummiross said...

jenguk khairul jap,suka kereta putih...

Dr. Ben said...

kete camni boleh jalan kat jalanraya legally ke?

Ada ruling tertentu yang kena follow?

::FAIZ FARISH:: said...

aku takut buat kete aku mcm ni. sbb nanti calar... skangpun dah banyak calar... huhu

josrevalution said...

awek yg menyandar tu pun ok gak..hehe..

muse said...

aku berkenan model keta tu hehe...

Cik Kasih said...

eh bnyk kreta krtun2..suke!

Green Apple said...

hebat..
mampu tengok je ler..

Izyan Yan Cinnamon said...

saya suka gmbar kereta hitam tu..perhh mmg cunn cantek gila..:)

khaifaiz said...

hebat sungguh... gerun pula den menengoknye

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

hatten square ni kat mane?cam best je..pe pon kete memang gempak..terbaikk

Paris Lipton said...

order satu...hukkk

wahida said...

sempoi habes semua keta ni...suka yg kaler hijau tu...

Dr.Ainul said...

putih!! love it :D

Khairull-Dean said...

perghhhh... seme hebat nie....

hafisvr4 said...

ganah tu boh

Kancil 8349 said...

aduh hai....rendahnya....memang hebat ooo

bella luna said...

amboi depa nie,dtg usha kete ke model kete??tu lah abg,letak lagi gmbr tu first2,hehe,.bdw,cantik kete2 depa modified,mmg superb la,.

aiman fanboy k-pop said...

fullamakkkkkkkkkkkkk...gambar..bukan main smart..heehee...gilamodified punyapasal..

caliph shuriken said...

semua keta lawa2 bro.. tapi sy jarang2 dpt gi event cmni, huh...

Edy Fee said...

nak mdel n kete tu skali.yahooooo

Ungu Violet said...

mak aihh...model...huhu

Abhamz said...

salam,byk modal dia orang...tentu piluhan ribu.

kak lang said...

asal kete je msti ad model lawa...nape yerkk?

Ringgo said...

perghh keta putih tu jugak nampak berapi-rapi .. hehehe
keta terbaek .. rider mcmana pulak ..

zati embong said...

alamak,smart gile!tp cnfirm xleh lalu hump O.o

nick dot anis said...

wah syg nak naik kete cantik2 ni hahaa

Terbelog said...

awek tu yg menarik perhatian aku hehe

Afzainizam said...

pergghhh lowered habihhh tu yang tak menahan tengok bumper sapu jalan tu.. buat autoshow boleh lahh.. kalau aku nak wat gi kerja tu habihhh jahanam bumper aku

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
kesan embun pagi pada kereta

tunz said...

khairul.hatten square ni kat Melaka kan??

Biodata said...

mantapppss biodata