Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, September 21, 2011

"Design" hilang

Button DEsIGN ni yang aku maksudkan ...camna nk retrieve balik ?


perlu tak aku buat blog lain klu dah button "DESIGN" tu dh hilang ?
aku dlm process buat blog lain http://gila-modified.blogspot.com..posts semua dh transfer..tp aku dok try transfer pki google freind connect utk transfer follower ...sampai skrg x leh la ..ada cara lain ?

macam mana kta nk suruh visitor singgah ke blog baru saya ...maksud sy bila someone visit blog sy yg asal.. akan ada message pops up suruh divert ke blog baru ..mcm mana nk buat tu ?

10 comments:

bella luna said...

abg khairul,bella pun tak reti cane nak setup balik ape2 yg hilang kat blog,maybe sape2 yg pro dpt bantu abg khairul,tapi lau abg khairul buat blog baru pun,abg letak la link kat post tu,confirm follower2s abg khairul akan follow balik blog baru abg khairul,.

Dunia Baru said...

design tu lebih kurang button templet tu bro....leh wat kt situ gak kn?

abah khalisha said...

len mcm dah bro..apa punya hackerlah stakat hacked blog apa brg..p lah hacked menda lain lg power

zaly said...

dtg lagi nk bagi semangat kat bro...
Kalau nak divertkan visitor...blog saya yg dulu kena hack saya buat cm ni...transferkan semua post ke blog baru..pas tu deletekan semua post diblog lama..pas tu buat satu post pendek kata dah pindah..letakkan link blog baru kat situ..
sekadar hendak membantu...

awie958 said...

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=55277b1cb20f4851&hl=en

cuba tengok ni kut2 boleh membantu

muse said...

nak tukar blog or nak pindah blog baru? domain pakai baru ker sama? ker nak tukar kulit jer?

muse said...

try email or contact blogspot bro email kat depa..

bella luna said...

congrats abg khairul dah dapat balik blog lame,org yg sabar selalu untung,keep blogging ye abg,..mesti la sokong sebab bella minat ngan keta2 abg,hehe

farhana said...

heh, bukan button template same function ngan design ker??

Rose Johari said...

Try guna domain sdiri khairul...