Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, September 20, 2011

DESIGN dah hilang pulak dah !

Aku mmg down giler skrg ni..ntah la leh tido mlm ker tak nanti..baru aku perasan.key untuk DESIGN hilang , yg ada cuma posting,comment,setting,template,monetize,stats .Aku dh tya hacker tu..dia pon x taw camna nk regain  key tu .

Apa perlu aku buat skrg ? adakah cara untuk dapatkan key DESIGN tu ?
perlukah aku buat blog yg lain ?
camna nk copy semua posts dan followrs aku ke blog baru ?

26 comments:

zati embong said...

try search kat tenet.kut2 ada cara nk dptkan balik.

Mrs.Yie said...

en.khairul,buat secara perlahan2..buat satu2..jangan stress sangat nanti apa pun x jadi dengan blog ni..jangan buat semua perkara secara serentak..

zati embong said...

try search kat tenet.kut2 ada cara nk dptkan balik.

Mrs.Yie said...

key untuk design tu maksudnya EDIT HTML ke?

harrazdani said...

cuba bro tanya abangteror.com dia mungkin boleh tolong...

EnciK AxixOu said...

sabo bro..sabo...wt simple2 je jnji kemas..senang nk tgk kete..hee

tunz said...

wat pelan2...jgn stress sgt yer

Abhamz said...

salam,sabar dan cuba tanya otai2 blogger spt JustKhai dll.

Mrs.Yie said...

pelik la pulak apesal edit html boleh hilang?tadi ada x?

Arpiiz said...

bahagian template dengan design tu tak sama ye..??

Kathy Tuah said...

jgn stress sgt..rilek & buat pelan2..

Ringgo said...

lor macamana bleh jd camni bro ..
ada backup template , data ka ..
rilex jgn kalut .. cari pelan2 ..

Hafizzi Aziz said...

bro..kenapa boleh jadik camnie tetiba?
hmm kalo nak buat blog len..download blog nie..
kiranya post entry lepas2 akan ada balik..caranya tengok tuto nie..

http://www.fizgraphic.com/2011/09/tutorial-blog-cara-nak-downloadbackup.html

bila dah abes download,create blog baru then import blog..

MaiRa QuEeN said...

design tu hilang sebab awak bukan lagi main owner blog awak...hackers tu dh remove awak dr blog awak sendiri sbgai main owner..awak hanya boleh buat new post je kan??kalau die remove die dr blog awak baru semua settle..

kazman said...

sabar kawan...... Aku simpati..... Tgh mlm ni pun aku baru dpt tulis komen ni sebab baru format hp ni kena virus. esok kat opis aku bagi tip nak selamatkan blog kita dari kena hack.

Belalang Hijau said...

tu pasal la ritu terperasan ada logo heckers mana ntah kat blog bro ni.

rasanya bro xde salah apa2 dengan sapa2... tp heckers tu yg serang secara rambang kot...

xpe jap2 kita try cari kawan2 kita yg terer sket, tnya depa kot2 leh dapat balik...

iMBobo said...

insyaAllah boleh seperti sediakala..

Anonymous said...

relax2...sabo2..

Afzainizam said...

uihhhh hilang dah gambooo kereta ko... kalau aku mmg cemas klu jd cam ni... nak tolong aku lagi lahhh aku ni cetek ilmu IT... ADUHHH SAYANG SEKALI LAHHH... JANGAN PINDAH BLOG BARU MUNGKIN ADA PENYELESAIANNYA ...


buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin

Anonymous said...

erm.....
cbe cek2 rujuk kat google

AYuNG said...

rasanya...followers abg tetap ada....tiap kali abg update, ada jer masuk kat dashboard ayung...

cumanya...abg kena suh dorg unfollow then follow balik..baru boleh dapatkan jumlah mcm yg dulu..

cuba abg tengok ni:

sini
sini

My Life's Journey said...

Harap abg khairul dapat bertahan dan besabar ..kecian abg khairul haaaa ..sedih ja rasa ... huuu

ummiross said...

pelan2 ye khairul, insyaAllah, ada hikmahnya ni, orang muda macam khairul tentu banyak yang boleh dipelajari nanti, cuba tanya rakan2 blogger2 otai, tentu mereka sedia menolong...

dwaty said...

cian abg... nak tolong pun tak tau... nanti kalau saya jumpa cara2 nak dapatkan semula design lama saya gitau abg erk???

abgteror said...

Kalau entry ilang da taleh tarik balik ke blog br. Kalau ada leh la. Guna google friend connect tuk follower. Kalau entry nak tarik ke blog br ada gak caranya, tapi kene slow slow. Kalau design ilang slalu kekadang masalah server blogspot. Hackers sendr taleh buat melainkan dia hack blogspot. Try dulu tukar browser tgk camne.

hanif said...

Alamak kasihan....
Cuba pakai script ini..nanti bila dia orang klik, keluar kotak mesage..TAPI...DESIGN kau dah hilang...hehehehe.
Atau car alain ...buat post dan e-mail ke blog hang...
Beritahu dah hilang..dan tukau alamat..




http://hanifidrus.blogspot.com/2011/03/teknik-membuat-kotak-message-message.html