Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, September 3, 2011

Demons are back

Dah bnyk hari blog aku ni x update sampai naik berlumut dan bersawang dah pon...raya punya pukulan ! Raya dah..open house dah p..rumah adik beradik dah p..poket pon dh tinggai habok...kuih raya dah tinggai serdak...so harini aku akan mula ber blogging pulak .Kepada rakan2 ku yg masih bercuti tu..enjoylah puas2..dan yg akan pulang dari kampung tu sentiasalah berhati2 di jalan raya .
Let's back into business...untuk pembuka tirai aku paparkan Wira Aeroback airbrushed ni dari Team Rozar ( kereta kawan2 aku gak nie ) , dengar khabar kereta ni baru ja siap . Ushar lah bonet dia tu ..siap ada rantai dan tengkorak lagi !














26 comments:

Terbelog said...

monitor kat side miror ke?

9w2fyz said...

berapa coating nak buat bonet macam ni...

Kazman & Sue said...

perghh.... memang gtanas keter ni... khairul...sepanjuang ka\\aku beraya ni memang banyak la aku jumpa keter solek cun-cun.... simple tapi cun.... nak je aku tahan owner tu nak mintak ambik gambar letak kat blog...haaaa3x

ZouL said...

haha..terbaekk

Cik Siti Aziz said...

mnakutkan jerk kreta ni..huhu
kalo bwak jln2 mlm2 ni blh trkejut sndiri..huhu
kalo setan betol tngok pon takot kot..hik3

SuzaDin said...

giler !!! lawa abis kete auuuwwww ~~~~ nk boleh x ???

Nazri Razra said...

Pergh seni dia. Terbaek. Kalau buat kat Alza boleh ke?

atikah said...

huish.. agak takut melihat kreta neh.. huhu

ietchan-kun said...

berape byk monitor la kat kete nie..??
yg kat side mirror tu monitor @ panel solar?

IeDa said...

cuti dh nk abes.. kerja la pulak. hai..malas tol.

EyqaLuvender said...

perghh!
scary la bang keta tu...huhu

khairul said...

yep..mini monitor dekat side mirror tu

@Nazri..bukan setakt Alza..bapak lori pon leh pasang ni haha

aiman fanboy k-pop said...

waaa...setan betul2 daa terlepas daa nih..heeheehee.....tengok kereta pon daa seram semacam...agak2nya,polis pon takut nak tahan kalo driver kete ni bawak laju2..hahaks!

Gua Syed said...

gile ah.. mcm mane nk pose nam nih..

A Crack Mirror said...

uwww...seram nirh!

owner mesti muka ganas ek??

si cantik sally said...

wah!!~~saitan...or syaitan kahkah..so gile gemp[a]k!!~~da tengok movie hantu bonceng???gelak guling2..macam saitannn..raye kali ni not bad la abg khai..

Khairil said...

naik kereta ni mesti panasss punya...haha...

AYuNG said...

ganas betul keta nih..

muse said...

perggh memang gerek seh...

Dr. Ben said...

huduh

Afzainizam said...

Suka tengok seni modifikasi dalam kereta autoshow ni.... seni modifikasi airbrushnyer sangat menarik

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
burasak vs lepat loi

abufarras said...

Modifikasinya bagus tuh mobil.
Ngeri juga ya...

Fadzli Amir said...

Memang cantek gila...cuma aku tengok seat dia kaler biru, cam tak sesuai..hehehe

Norgadis Labuan said...

Kereta hantu ni...

Hisyam Nozi said...

Macam ada tangan keluar kat bonet.

FarahFazen said...

gle ah.... takot nk naik..haha