Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, September 29, 2011

Confirm "selamat" !!

Aku cilok gambaq ni dr fb member aku tadi..yg aku rasa lucu utk di kongsi bersama mlm2 nie...
sambil hampa dok mkn nasi tu ..jok kita layan jap trio anak beranak nie......


19 comments:

AYuNG said...

uihhhh...kejam! haha~~

khaifaiz said...

mak aihhh... terlebih selamat tu

Cikgu Bada said...

makk aiii...tak lemas ke tu

Arpiiz said...

haha, agak2 polis nak saman tak..^^

Khairil said...

haha..yang selamat pak dia saja..mak dgn anak belum tentu... :D

Mrs.Yie said...

hahahahaa.... :)

Green Apple said...

bukan di Malaysia kott...
kesian kat si isteri tu...

My Life's Journey said...

Dasyat pic tu bang hihi .. mcm mane la idea mcm ni leh terkeluar hahaha .. dasyat2

Ummiross said...

Haha, kes dera isteri ni...

A Crack Mirror said...

ahahaha... asya pernah tgk gambar ni..tp seyes lah...tgk sekali lagi pun still rasa lawak... tp asal anak dia yg depan tu xkai pape ek?? yg tu xterjamin ah keselamatan dia...ahahhahahaa~

muse said...

wakaka...ini mesti kat indon kalau gua perhati dari number plat moto tu..

Kancil 8349 said...

selamat apa macam nie...kot si suami takut isterinya dilihat orang nie

syiela said...

Isteri dia cantik sangat kot :)

harrazdani said...

apa perasaan isteri dia tu kan....agak2 laaa .hahaha

zati embong said...

hihi..lawak2.

Hafzan Sarah said...

har har har har har

Fezz said...

huahuahua...
memang selamat!

Afzainizam said...

Pergghhhh mesti keras dok masuk dalam tong tu... lemas beb

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
stesen minyak dan petrol pilihan anda

Cik Kasih said...

bini die malu eh?haha