Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, September 10, 2011

Besok pekan BM confirm jem gila !

Ketika entry ni ditulis , aku baru jer balik dr raya open house kt rumah kawan @ Taman Guar Perahu. Elok sampai ja area kat situ ..ternampak perang poster BN & Pakatan Rakyat di kiri kanan jalan .Mula2 tu terdetik gak la dlm hati ni..PRU 13 dh nk dekat sgt ka ni ?
Rupa2 nya depa dok tengah buat persediaan nk sambut PM Najib esok kat situ , sempena majlis open house hari raya kat Sek. Men Guar Perahu ( eh buat kat sekolah ?? ).Kalau hampa nk tau ini adalah "area panas" setiap kali pilihanraya berlaku sebab.ini adalah kubu kuat DS Anwar Ibrahim .Setiap kali ada piliharaya...mcm pesta dibuatnya !...aku pon tumpang gak bertenggek kt situ ..bagi sokongan la kan ( hampa tau ka aku sokong sapa ni ??...x yah la g taw kat sini erk )...Jom kita layan poster2 ni dulu...Haa..esok jgn lupa beli Harian Metro tu !










10 comments:

Abhamz said...

salam, pekan BM hari2 jem....esok, tak tahulah takat mana teruknya.

khairul said...

esok confirm byk jln akan di block dr awal pagi ke ptg...naseb ler...

Cikgu Bada said...

pasal umgok @ bn..semua boleh..kat sekolh pun... halal

muse said...

takder laluan alternatif ker bro?

sobri yaacob said...

ha..ha.. esok ada open hause kat sana..!!
mesti jem.

kak lang said...

...??!...huhuhu, seb xduk area tu

Hafizzi Aziz said...

owh najib nak p BM ye..
tobat lahom jem..

si cantik sally said...

sian abg ak ni..sabo jek le ekkk..

My Life's Journey said...

Hihihi .. dasyat gak tu bang ..nasib baik la kat sarawak tak der JEM mcm tu .. sebab kat sarawak banyak ROTI pakai sapu JEM ..jgn mare ar ..gurau jer :)


Hahaha umi syok sendiri ..harap tak teruk la jam kat sane .. hrmmmmmm

Afzainizam said...

Isshhhh ingatkan ada pilihanraya dahhh kat sana tuuu.... mmg klu jem sakit hatiiii tau


------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tribunal tuntutan pengguna berkaitan kereta