Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, September 26, 2011

Autoshow Gegaria Harian Metro 25/9/2011

Semalam awal2 pagi aku bwk wife dan anak2 aku pergi Dataran Ipoh ( dekat MBI ) sempena Karnival Gegaria Harian Metro , salah satu event nya ialah Autoshow.Lepas mkn nasi ayam yg berharga RM28 utk 4 org makan !!!( patut aku rasa mcm nk tercekik ja ) , aku dan wife masing2 buat acara bebas..dia p layan booths yg ada ..maka aku macam biasa la..layan autoshow !
Main purpose aku p sana selain jumpak member2..aku jugak dok promote event Esso Autoshow yg bakal aku buat pada 9/10 nanti..ni kira lawatan sambil menyelam minum ayaq la . Kira2 60 buah kenderaan mengambil bahagian antara peserta yg hadir dr Penang ialah Fairol Hantu Kak Limah , Firdaus VIP dan Wan Viva VIP. Aku blom dpt result rasmi lagi sebab aku x tunggu time result di umumkan ,dengar khabar ramai yg x puas hati..nantikan entry Part2 dr aku . Jom kita layan antara keta2 yg ada ..
                                                   Tu dia hero Malaya ....




















13 comments:

Dr. Ben said...

canggih

ummiross said...

hehe hero Malaya, jejaka Melayu terakhir!

si cantik sally said...

aduh...bilo nak smpai melaka..x sabo nak gi terjah bro khai..heheh..tu seblah tu anak ka?? cute sangat

Cikgu Bada said...

perggh..gila...memang canggih

Khairil said...

dah kena cekik dgn nasi ayam sampai lupa tangkap gambar pocong kat autoshow tu ke bro?...haha

Kancil 8349 said...

Sabah ada dalam senarai ke....best gila nie autoshow...dulu masa kerja di kolej, pernah menganjur autoshow dalaman...best tengok kereta canggih2 nie...hehehe

EyqaLuvender said...

gempak ah autoshow ni...
untungla anak2 abg ley g jln2 sme...hehe

tunz said...

mama x pena g autoshow cm ni lerr....kalo ada kt melaka g tau lh kat mama yer...

Zamnap said...

pintu kete oren tu camane die buat leh terbuka cantu plak...

Izyan Yan Cinnamon said...

cantek2 belako semua keta..=)

Paris Lipton said...

gila sempoi itu kereta. brapa lu kasi angkat. akak kwsn ni.

caliph shuriken said...

klau x silap aritu ada tgk keta design naruto tu kt entry lain, huh...

awie958 said...

lor awat la depa wat masa dok kena seminar kat kl huhu