Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, September 30, 2011

Autoshow Ekspo Usahawan Desa Putrajaya Sept 24 2011














25 comments:

My Life's Journey said...

Fuhlamak bang ..pic pertama yang umi tengok yang ade api tu ...terkejut umi. Mcm best giler je auto show ni bang :)

Cantiknya kereta ..umi nak yang pink tu ..chak!

Cikgu Bada said...

Bahaya follow belakang ni

Dr. Ben said...

Apa point ekzos sampai keluar api tu?

khaifaiz said...

memang kelas ko jah... Berapi tu

::FAIZ FARISH:: said...

nice kete2 tu

Kazman & Sue said...

perghhh.... sebijik macam yang aku tengokk........... Bagus2x... selalu kat putrajaya ni buat karnival laa... pameran laa.. pertandingan laa.. mai la lawat putrajaya... boleh lepak2 makan kat presint 9 kenal2 antara blogger...

AYuNG said...

ayung p nengok nih ari tuh...tp x jumpa plak keta yg ekzos kuar api tuh..:)

Yastro said...

pehh....tang berapi yg tak tahan tuu....:)

khairul said...

Dr Ben , ekzos api yu mmg extra bonus point masa autoshow...autoshow dekat Esso yg sy akan buat 9/10 nanti akan ada kategory utk split fire ni

abah khalisha said...

fuyoooooo...

zaly said...

fuhh...api tu bleh buat masak lemang tu.... ha ha ha.. meriam buluh pun kalah kalau cam ni..

muse said...

ini show api ker auto show hehe....

Hafzan Sarah said...

giler mantap kuar api..wohaaa
jgn ngan kete2 trbakar skali sudaa

sengat said...

wah gerek!!!!!

zati embong said...

abg,ada malware la blog abg.huhu

Ummi said...

mak oi! kuar api plak... kalah naga....mmg klas lah!

Miecyber said...

Fuyo.. keluar api tu...

Belalang Hijau said...

huih!!!

kuaq api habaq hang....
boleh bawak p perang nih...huhuhu

Green Apple said...

xzos berapi tu..

Dunia Baru said...

selalu geng2 kancil tebo suka wat ekzos kuar api ni..kali ni mybi..terbaikk wok....

hehehe

Kancil 8349 said...

mak ai....boleh panggang ayam nie

caliph shuriken said...

dasat tu, kuar api, huh...

Panggil Aku Han said...

ekzos berapi tu...klau follow belakang mcm mne tu..huhu

Afzainizam said...

Perrgghhh ekzos mendongak kelangit tuuu... siap keluar berapiii dahsyatnyerrr.... MYvi tu dah macam kat loji minyak kerteh dah nampaknya

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
stesen minyak dan petrol pilihan anda

Dr.Ainul said...

although its hot, still i wanna say its totally cool!! :D