Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, September 18, 2011

Audioshow konvo unimap perlis 17 sept 2011
















16 comments:

My Life's Journey said...

Mat pagi bang .. pic yang last tu umi paling suke sebab gambar kete kat tepi tu nampak cantik jer ..tapi bile tengok kesemua gambar2 tu .. mesti seronok giler kalau dapat berada kat situ kan .. chayo2! bang khairul :)

Kancil 8349 said...

wah...cantiknya kereta nie semua...nak tengok pun dari gambar je...apapun terima kasih kepada Khairul kerana selalu cerita sal kereta..kredit untuk kamu..moga ia berkekalan

awie958 said...

wahh bestnyer....banyak duit depa buat modified keta camni.....

Anda Suka Main Angry Bird?
Open House Polis Batu Kurau

Belalang Hijau said...

kurang2 pun lebih dari 20 bijik keta nih...betoi ka?

ZWAN SABRI said...

kalau dengaq audioshow ni, boleh pecah woo gegendang telinga.. HAHA..
tapikan, syok seyh bila kreta ni suma pasang audio sound depa.. rasa macam dunia ini gua yang punya.. HEHE..

Abhamz said...

salam, mesti bergegar satu perlis bila semua pakat on musik...hebat.

Paris Hilton (M) said...

nt buat kt konvo uum x?
hihi

Cik Siti Aziz said...

ala..jeles la tngok sume kreta2 yg cantik n co0l kat atas tu..yg ade bear2 tu..huhu biase la,pompuan kan..hik3

Captain said...

khairul study kat UNIMAP ye...

Arpiiz said...

perghh, semua kereta memang mantap..^^

abah khalisha said...

Fuh menarik outoshow ni..

Nak tukar link ka?leh je..cadangkanlah..kalau ada geng2 autoshow nak tukar link ngan abah leh je abah masukkan..nak namakan bloglist apa?nanti den masukkan ..janji sama-sama tukar
Abah ditahan Polis

khaifaiz said...

fuyyyoooo... boleh karaoke dalam kereta ni... huhuh

khairul said...

@Cik Paris..klu UUM leh sediakan baget ..sy leh buat auto/audio show kat sana

@Captain - sy x study sana..sy sekolah atap jer..jgn marah ya .Actually itu event kawan sya

sahromnasrudin said...

aku suka saga PCW tue...gila kentang la huhuhhhhhh

kazman said...

bonet penuh speaker... power amp pun kena tinggi...kalau dah minat semua leh jadi....dahsyatt....
-kazman-

Afzainizam said...

perrgghhh geram aku tengok modifikasi autoshow ni.... orang belah utara pun hebat-hebat belaka modifide dia yeee

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin