Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, September 30, 2011

Apa kejadah ni pulak !!!!!!!!

Hampa mesti nampak alert ni bila masuk blog 


aku..macam mana nak hilangkan menatang nie ???


Tolong ...tolong...










gilamodified.blogspot.com contains content from 


newtechinfo4u.blogspot.com, a site known to distribute malware. Your computer might


 catch a virus if you visit this site.

18 comments:

Cikgu Bada said...

ok je..boleh masuk

A Crack Mirror said...

Owh.. Thanx abg post peringatan cmni..very useful..

dwaty said...

aha la bang... boleh masuk sekejap jer... pastu klik post komen cepat2... cepat bunuh malware tu....

Anonymous said...

senang je nak remove... daftar ke google webmaster dan submit untuk review... ok
nnt dia akan bg tau apa link yang bermasalah..

apa2 tanya kat saya http://alziyadnews.com

alziyadnews@ymail.com

nick dot anis said...

kalau anis la..bile nampak je bendalah ni terus tutp..takut effect laptop

zati embong said...

jat ni sbb kat ofis 2yg bntai msuk,tp kalau guna lptop x berani nk bkak.huhu

Kancil 8349 said...

terima kasih kerana memberi peringatan kepada kami

tunz said...

x pena pon tgk benda ni lah

Ringgo said...

xda pown..

My Life's Journey said...

Waaaa umi tak nampak pun bang? hrmmm trm kasih sebb pi tau :) ..chak!

Khairil said...

remove apa-apa link yang sangkut dengan newtechinfo4u.blogspot.com tu...

Terbang Bersamaku said...

bahaya tue...
nie sy masuk blog awk ok jer, tk de pulak kaur mcm tue..

bella luna said...

ape nie abg? nie ok je bella masuk, takde pun benda tu,.

khairul said...

heran...x dak la plak pagi ni.......

Green Apple said...

ok.. takde la pulak bila klik masuk tadi..

Afzainizam said...

eeehhh masuk kat sini tak ada apa-apa pun... kira dah ok kott.. harap tak jadi apa-apa lah yerr

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
stesen minyak dan petrol pilihan anda

Cik Kasih said...

dh xde da hari ni..klmarin bnyk kali cuba msuk tp ade bnde tuh..alhamdulillah..

puanbee said...

newtechinfo4u.blogspot.com delete link ini , mungkin ada di bloglist , tempat komen atau dimana2 dlm blog awak..