Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, September 16, 2011

Aku geram nie


Aku tengah geram..kecewa..ketika entry ni aku dok tgh type. Mau tak geram kedua- dua autoshow yg aku plan tu ( Giant Kulim dan Tesco BM ) telah di cancel dan di tunda yg aku sendiri pon x pasti sampai bila . Penat2 aku buat proposal..penat2 meeting sampai 1-2 pagi lastly habok pon tarak .
Yang aku geram sangat bukannya apa ...pihak penganjur mcm tak bersedia nk buat show tapi pada masa yg sama dok suruh aku plan itu dan ini . Cuba korang bayangkan...segala perancangan hampir dari A ke Z aku yg aturkan...buat trophy , buat banner , design TShirt , cari sponsors , urusan dgn majlis perbandaran / polis / JPJ , jemputan utk press hinggakan ke jemputan nak panggil YB pon aku ! Buat perabih duit call / sms dan minyak kereta aku ja ...hampeh betol !
Cuma tinggal lagi satu project ja lagi..itu pon dlm process perbincangan lagi , iaitu Autoshow Esso Seberang Jaya yg di jadualkan dlm pertengahan bulan Oct nanti .     

Hampa tak kesian ka kat aku ni ? Buat penat ja aku tulis...OK lah aku nk p lepak kt kedai mamak jap nk pekena teh tarik..manatau leh mereda kan skit kekecewaan hati ku ini .... 

27 comments:

Cik Siti Aziz said...

sabar lah abg khairul ye :D

Ummiross said...

Teh tarik satu..!

A Crack Mirror said...

sabar abg khairul.... adoi! asya baca punnnn...adi ikut geram sama... tp dlm masa yg sama nak tabik sprinnggg kat abg...cz boleh wat semua mende tu sendiri..da boleh jd tokey sesangat da ni..ehehe~

ok2....good idea..lepak lah jap wat hilang stress...tp jgn lupa tau order teh tarik tu kurang gula...:P ( nasihat ini ditaa oleh kementerian kesihatan malaysia..wahahha~) chill k? senyum2~

AYuNG said...

ehhh..boleh pulak cancel bila suma benda dah siap...

sabaq bang naaa...

Afzainizam said...

bila orang kuat dahhhh ngamukkkk habis satu Tesco karang.... sabarrrr.... eeemmmmm banyak ko perabih nak menjayakannya senang2 ajerr diorang kata tak jadiiii cehhhh

-----------------------------------
Salam Hari Malaysia Pada Semua
-----------------------------------

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tip membeli motorsikal second hand

miss sadiq! said...

Sabar2. Kite hanye merancang jer. Rileks k. :)

miZz_nizZ said...

insyaallah ade byk autoshow mnyusul nnt tu..hehe

EyqaLuvender said...

ciannye kt abg...huhu
sbr ye...:)

Kancil 8349 said...

sabar bro,

mungkin kita diuji..ndak apa...kalau buat projek dengan dorang lagi..bro jangan setuju...menyusahkan je...

Ringgo said...

rilex bro .. bawak besabaq ..
p pekena roti banjir dulu ..

Ely Hasrul said...

la frustnye. ntah2 pihak penganjur xcukup budget kot. hopefully yg Esso punye jadik la. dh la Esso dh jual downstream kat san miguel. jgn terkena mengena udah la...

next time kalu ade penganjur nk mintak tlg itu ini, charge dulu suh bayo 50% sedap aje nk suh org buat keje patu tunda xtentu pasai.. (eh kite plak yg over marah hehe)

My Life's Journey said...

Cian kat abang khairul .. sape yang tak kecewa ..umi pun sedih tengok kekecewaan bang khairul ..harap abg besabar ye ..mungkin ade hikmah disebalik kejadian ..tabahkan hatimu bang ..

Harap dengan minum teh tarik beberapa kali tarik .. hati abg pun reda ..amin :)

✿cik tempe✿ said...

sabar je lah,,ade hikmah kot desebalik ape yang terjadi tu :)

Green Apple said...

rilex... sabar bebanyak..

Peroto_Jr said...

takpa bang. yg penting abang dah rancang sebaik mungkin...

ku-cit said...

apa lagi claim kat itu penganjur bro...kalo dia tak nak byr claim, gertak sama itu penganjur, lain kalo takmo kerjasama lg..

krole said...

sabar ya rul...msti kecewa kan???xpa2 jadikn ini satu pengalaman dimasa akan datang~

Terbang Bersamaku said...

sabar ye..
anggap iu sbagai dugaan..
mana tau lepas nie awk dpt buat event yg lg best dri tue..
jgn putus smangat ye..
be strong & take care..=)

fatmasha said...

report kat polis je...

atikah said...

wuwu~ byakkan brsabar ye... coobaann.. Tuhan nak uji thap ksbaran abg tu.. ^__^

muse said...

biaseler tu bro sabarler tapi kalau gua memang gua gegar management depa tue...

kiwi said...

abg sbr tau..kesian abg..huhu..klau kiwi pn geram gak bile dh buat keje penat2 tibe2 jdi cmtu..

awie958 said...

fuhh sikit punya bara tu kesian sungguh no

bella luna said...

wah,seske hati je dwrg buat abg khairul cenggitu, lau sponsor minyak kereta and duit call tak pe la gakz,.

tak patut tul!!hopefully abg khairul tenang and got profit from what u have done,insyaAllah mesti ade yg lebih baik menanti abg khairul,.abg khairul byk2 sabar ye,.

Khairil said...

memang geram dan tension bila jadi mcm tu ..sabar saja le bro...dugaan...

zati embong said...

alolo..kalau cm2 kena ada blck n white sebelum nk bt proposal la.hihi

caliph shuriken said...

simpati btul kena kes cmni.. lain kali better sedia black & white awal2 supaya diorg x bole suka2 ati batal event...