Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, September 29, 2011

Ada blog kena hacked lagi

Pagi ni bila check shoubox aku terlihat sdr Sya dari syahadasubri.blogspot.com bagi tau yg blog dia sudah kena hacked. Rupa2 nya hacker yg sama kot yg hacked blog aku aritu .mai tekan sini .Buat Sya...abg harap jgn panik @ gabra..cuba hubungi  bro hacker tu thru FB dia dan mintak tolong return balik blog Sya..InsyaAllah semua akan OK nanti .

Buat bro hacker..hang tolong sat dia


21 comments:

zati embong said...

jat xfahamlah,kenapa dia nk hacked2 eh?pas2 tlg plak.huhu.xfaham2.

My Life's Journey said...

Uuuu makin hari ..makin takut umi tengok para hac ni bang. Mudahan allah lindungi blog umi. Uuuuuu. Cian sya kan bang.

khairul said...

Umi jgn takot..abg kan ada hehe

Belalang Hijau said...

serammm....

kazman said...

perghh.. ayat orang yg pernah kena hac ni lain laa... tenang jee... haaa3x...

Miey said...

Kadang2 tak faham kenapa perlu hack personal blog mcm kita org ni semua. Rasanya banyak lagi blog atau web yg lebih layak utk dicrack.

Silap2 esok lusa blog kawe plak yg kena..

zaly said...

cian dia....tentu tidur malam tak lena...

Miecyber said...

Kembalikan....

Adylia Qarissa said...

harap dkna tak kene hack....sebab 'abg' ada...heheee

jijie 이지은 said...

ish jahatnya!

sahromnasrudin said...

semoga blog kita selamat huhuhhhh

Ayie Abas said...

KESIAN CHA...KALAU BLOGNYA TAK PULIH...DIA MAHU BERSARA DARI DUNIA BLOG...HURMMM..HARAP PERKARA ITU TAK BERLAKU.

abah khalisha said...

ada lgi yg kena...iskh2

wahida said...

adoi la...jgn aku lak kena sudah...

Cik Kasih said...

hmm..mkin mnjadi3 hacker ni kan..
jgn rsao,sy pon tgh bljr hacking..nnti sy hack si hacker plak..ahaha

Papa Mifz said...

mmm...harap blog gua xde la yg nak hack2 nih...

lambdasp!!n said...

huh ni yang gerrr nih...
tak dok kojo laen ka diorang nih...adeeeii..

blog paling tak best didunia

Kancil 8349 said...

bahaya nie kena alert selalu

AYuNG said...

ishhhh...muncul lg gmba budak tuh...ngeri~~ hehe

Ummiross said...

Kesian Sya, moga blognya ok secepat mungkin.

ChaCha said...

maceh abang...alhamdulillah..blog cha dah dikembalikan... :)