Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, August 13, 2011

Zam's Gen2...revisited

Sehari suntuk aku dok kalot upgrade blog aku yg x seberapa canggih nie . Dgn bantuan rakan2 bloggers sekalian aku dah berjaya buat scroll box utk event autoshow dan blog archive aku tu ( tu pon dah bangga x kira dah..bloggers lain dah berbatu-batu tinggal aku ...maklumlah aku ni masih dikira newby dlm blogging nie ).Terima kaseh buat semua yg sudi nak membantu aku .
Berbalik pada entry aku hari ni..aku nk bawak korang semua melawat @ omputeh kata "revisit" la konon kereta Zam yg pernah aku published pd July 29th yg lalu( http://gilamodified.blogspot.com/2011/07/zams-gen2jerangkung-dalam-almari.html ).
Penampilan sulong beliau setelah di "Pimped My Ride" kan oleh kru2 KF Design...telah membuahkan hasil apabila beliau berjaya mendapat tempat ke 2 kategory Proton Extreme di Autoshow Kulim Landmark baru2 ini .
Hampa semua jangan dok p cerita kat orang lain taw..rahsia ni..keseluruhan airbrush kereta Zam ni dilakukan oleh adik aku sendiri ( KF Airbrush ) ...mau tak menang hahaha !!!
















13 comments:

Fadzli Amir said...

Gold kaler tu...betul2 nampak rich...

Edy Fee said...

wow kete ko kew? plat penang tu
gempak seh

si cantik sally said...

wah2..........boleh bangga la pasni yek..haha..adik pon newbie jugak..adoi sampai da malas nak buat kekemasan blog sndri lantak pi kekekek >_< asalkan ad jek readers kan kan kan ....

qhaizaa said...

perghhh..sound system dia sempoiii...XD

aku budak setol said...

gila mantap 2..

Terbelog said...

dasat la bonet depan dia tu

Walnut Shoppe said...

Eh cantik betol la..
Memang matching kale kunin n itam..
Xmcm Gen2..mcm kete lua negare jew:)

Cik Teddy said...

whoa! terpegun..adoi,nice..

miZz_nizZ said...

style beb kete dlm picni.lawa!

Ringgo said...

dalam keta macam dok kat bulan bintang la plak ..

Peroto_Jr said...

hebat2 la kaler keta2 tu. suka tengo warna gold...

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis motorsikal kupcai scooter

wargghhhh teknik airbrush dia tu mmg nampak full canggihhh... tang sound sistem tu makkk aiiii up graed giler-gilerr niii... beribu riban habis niii

irbas said...

terbaik