Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, August 8, 2011

Super Star Avenue Autoshow Aug 6 2011

Fuh dasat2..dlm bulan posa pon ada autoshow ! Sebenarnya lokasi autoshow ni x jauh dr rumah aku..kira2 2 km ja  , aku pon x taw ada autoshow kat sini hinggalah ada sahabat aku dr Perlis yg kasi taw ( heran..camna org jauh boleh taw nie ... )
So sempatlah aku roger rakan2 autoshow yg berminat...mungkin sbb faktor puasa..x ramai yg hadir...
Bro Fairol ( owner Hantu Kak limah ) , Wahida Spiderman , Firdaus Viva dan BGR Kancil antara yg "berani" menyahut cabaran ini. Selain itu , terdapat jugak kehadiran club kereta dari Team Murky memeriahkan acara pd hari itu.
Aku difahamkan tujuan utama penganjuran autoshow ini adalah sempena majlis pelancaran kawasan perumahan dan komersil excecutive named ..."Super Star Avenue " . Lepas ni x pyh lah aku pegi Auto City nk cari McD @ KFC....naik beskal pon dh leh sampai ..
Tahniah buat Fairol kerana mendapat tpt pertama Proton Modified ( dpt RM 500 tu !! ) , Wahida Spiderman ke-4 dan Firdaus ke 5 kategory Kcar .Sebelum aku akhiri entry ni lupa aku nk tanya....
hampa posa tak aritu kih kih kih .....






















16 comments:

Rain said...

kagum!

gaya mutu keunggulan.

dwaty said...

wah ada tv lagi tu....

AYuNG said...

hamboiiii, bulan posa nih ada jugak otoshow..:)

letih x bang?

ZWAN SABRI said...

x boleyhla tgk keta2 yg hebat macam ni suma. rasa jeles yang teramat sangat.. HAHA

Fadzli Amir said...

Amboi rajinnya depa....posa2 pun buat autoshow...

qhaizaa said...

brapa ribu aa cost nk wat pintu tolak atas tu...??RX-7 or rx-8 bole wat x...?

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis tayar kereta

Semalam Ahad ada autoshow di IOI mall Kulai sebelah malam ausdio sound dan audio ligthing.... tapi tak sempat pergi lahhh ada hall

perondajaketbiru74 said...

lu roger pakai radio amatur ka bro?

cik pha said...

lawa laa pulak tgokk..mahal tak cost semua ni?

irbas said...

bulan posa pun ada a.show....

terbaik

Peroto_Jr said...

wah, hebatnya kreta2 ni...

ummiross said...

hehe orang je posa khairul, motorshow xpe

A'IM said...

orang kuat autoshow tak tau ada autoshow..camner tu..huhu.. kejam giler diorang tak bagitau pada otai ni... entri baru membalas kunjungan :) hari ni nak share info pasal vote google

wahida said...

wah...gempak2 la keta uolls...cayalah!!

salam kenal...

Gua Syed said...

gile ah.. sies..

ifwat said...

kat sini ada gak Neo sebijik pakai stiker Monster Energy, warna ijau gak..