Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, August 24, 2011

Nissan Teana low rider

Gempak betol la ! Berapa puloh ribu dia habiskan utk pasang Air suspension tuh ..2nd hand pon dh RM7K ~ 8K...











27 comments:

Fadzli Amir said...

punya la rendah...memang tak lepas bumper tu...hehehe

AYuNG said...

nih klu dpt pakai teanna nih, x kawen pun xpa..hehe

Terbelog said...

byk duit owner kete ni
x pyh buat blog utk $$$ hehe

Hafizzi Aziz said...

gila babi lowed..hahaha
confirm2 dia xnek feri..

Gua Syed said...

smart kot.. adeh..

Kancil 8349 said...

wah...teruja aku melihatnya...kalau kat sabah hancur habis nie...

EnciK AxixOu said...

giler smart...

harrazdani said...

teana ni kalau ikutkan kereta orang tua atau golongan pro...tp bila dah tgk pic ni...memang terbaik laaa..huhuh

Ummi said...

pewet! boleh nyorok bawah kete tuu!

Kazman & Sue said...

kereta ni kalau standard biasa jee..tapi kalau dah sampai ke tangan yg kreatif dan berduit memang cun laaa keter ni.... aku nak pinjam buat raya kejap la weeiii...haaa3x

cik pha said...

ni kalu ganti ngn duit raya ni setahun tak lena tido ni hehe

ZWAN SABRI said...

Smart! tapikan bumper tu rendah la plak.. HUHU


MySuaraBlog: Awas Lelaki Berumur 15-25 Tahun

khaifaiz said...

meleleh oooo tgk kereta ni... semakin berminat plak tgk model teana ni...

si cantik sally said...

adik tak tahu nak kate ap fuhhhhhh~~ teruja bro!!

Panggil aku Han said...

rendah btl..masuk kg ni habis la...

irbas said...

lawa bangat rim nya

Ungu Violet said...

mak aii..mantap!

Ringgo said...

perghh!! meleleh woo tgk teana ni ..

Cik Siti Aziz said...

smart nih! tayar lawa..huhu
abg khairul xnak citer psal lamborghini ke?hihi
p/s: cerpen updated..jemputlah bace^_^

muse said...

ini dah masuk impul tunner ni bro...mmg hebat

Papa Mifz said...

terbaik...mmg smart habis....

My Life's Journey said...

Cantiknya rim kete tu bang khairul ..silau mata umi tengok. Mesti die jage giler ..hujan cikit mesti terus cuci n gilap terus ni ..hihi.

Apa2 pun, best entri ni bang ..chayo21

abah khalisha said...

Bilalah abah nak merasa beli kereta mcm ni...adehh

A Crack Mirror said...

walaweih...ini sangat gila kentang...!

qhaizaa said...

kalau bw family confirm sagat jalan ni..huhuhu

Mila Ahmad said...

cute sticker kt kereta 2..abg bole tolong carikan design tuk sticker kete x?mila nak tgk...

Afzainizam said...

colour dia tu aku bekenan yang hitam manis nampak tak jemu... tapi kalau buat camni memang ramai lahh yang menjeling kejelousan

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup