Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, August 23, 2011

New Saga ESPIRE ?

Pics ni aku terima dari kawan aku..katanya ni lah rupa Saga BLM baru yg akan di beri nama ESPIRE . Aku pon x pasti kebenaran cerita ini...kalau betol lah Proton nak keluarkan ESPIRE ni ...sure laku mcm "cucoq kodok" nanti .Nampak cun ! Kalau korang ada info ttg model ni..mai pakat2 share kat sini ok ..











43 comments:

sweetbelly gurlz said...

klu btol ni saga blm bru,mmg mnyesal la bli saga flx awl2..huhu..

AYuNG said...

fuhhh, nmpak smart la keta nih

EnciK AxixOu said...

cmfrm akan keluo k bro??

khaifaiz said...

uihhhh maiiiii... chantek juga ...

Hackers said...

kereta yang dinantikan..dapat ni..perghhh

irbas said...

smart molek.....cun melecun

Rungitom said...

Kalau kereta ni confirm keluar, yang dah pakai Saga FLX mesti menangis. haha :D

Fadzli Amir said...

Ada Forte sikit, Civic, City pun ada sikit..betoi ka..?

Fadzli Amir said...

Errr...macam volvo pun ada sikit..hehehe

Shyda_Dwan Ded said...

fuyyoo!! cayalah! kalau betul keta ni kuaq, padan dgn harga plak..confirm sambaq sebijik nih!! tuan tanah, kalau da cerita selanjutnya bab keta , story mory la kat sini ye..berkenan chek..:-)

Kazman & Sue said...

Oooo...keter ni untuk menukarkan model perdana yang sedia ada sekarang...keter proton ni kalau nak lancarkan model baru sure hujung2 tahun bulan nov atau dec dia lancarkan...

Ummi said...

pewitt!! sy nak yg wanerkuning tu 3 bijik yer! lalalala

ietchan-kun said...

smart2...

dwaty said...

nanti saya kaya saya nak beli la... tapi bila saya akan jadi kaya????

Terbelog said...

dlm gamba mmg semat
real xtau hehe

Mrs.Yie said...

cantik menarik :)

ZWAN SABRI said...

Fuhyooo.. smartlah! mmg sesuai untuk jejaka urban.. tapikan, nama SAGA tu macam x bestlah.. HUHU

ummiross said...

kalau betul sebijik macam gambar tu, memang smart!

Hafizzi Aziz said...

memang akan keluar ke nie?

Ungu Violet said...

e'eh..comey la plak kete nih..

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

perghh..tak caya la proton buat kete cun camni..hehehe

apex said...

kalau dah kuar buat entry ok psal kereta ini..mahu tahu features die...kot2 nak terbeli ke.....kekekeke~

ku-cit said...

ini harga paling tidak pon mesti 70ribu hah

cik pha said...

lawaa aaa kalu kale putih mesti nampak cun lagi

My Life's Journey said...

Cantiknya!! betul ke bang? wahhhh lawa ... nampak unik sekali :). Terima kasih atas info yang abang berikan :)

juanita said...

Wow...seriuss...Cool

RickyRicardo said...

mcm model tuah yg kat autoshow tu jer..

Panggil aku Han said...

smart habis...

Gua Syed said...

wahh.. jatuh saham 1.6 aku.. adoi..

Ringgo said...

trade-in aa FLX tu amik BLM

ZouL said...

smart giler saga espire ni...agk2 berapa RM ni?

Peroto_Jr said...

HEBATT!!! taun depan insyaallah akan menjadi milikku...

muse said...

biler nak kuar model sport 2 pintu pulak ni? dah lama dah takder pengganti GTi ngan Putra...

IeDa said...

wow! santek sekali! dh mcm inspira plak.. kalo betulla, boleh dipertimbangkan utk dibeli ni.. hehe

A Crack Mirror said...

wewiiit!!! cam best jer... kalau betul..kira kita antara yg bertuah lah sebab dpt tau awal....yeah~

Green Apple said...

bleh wat kete raya ni...

Afzainizam said...

Kereta sekarang ni mmg dahsyat-dahsyat belaka baru keluar baru nak keluar model baru lagi kerrr bro..

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

qhaizaa said...

kalau tgk...,macam iras2 forte plak..huhuhu

alongxp said...

ni cam lebih kurang cam salah satu proton yang guna nama 5 saudara tu je...

samy said...

good

tzmlt said...

huuhuu,kali ke-2 msuk blog i smata2 nk tgok keta ni..hihi

CikguShikin said...

ada skt mcm forte..ye dok?

Wan Syahir said...

Aku dah tempah sbijik..ujung bln ni dah bley kuar