Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, August 12, 2011

mintak tolong sangat2

Saya mohon bantuan pd semua bloggers otai di luar sana ...
mcm mana cara utk saya masukkan blog archive dan labels kedalam scroll box ?
kepala hotak dh penin ni...tadi baru berjaya buat scroll box utk "Autoshow Schdules"..
mintak tolong yer

terima kaseh

jasa kalian amat sy hargai
nak balik cari mkn nk bkk posa dulu

21 comments:

dwaty said...

ni info baik punya...

http://teknikbuatblog.blogspot.com/2010/07/cara-pasang-kotak-scroll-pada-blog.html

nuf4u said...

singgah petang

aleen aiden said...

owh alin xpandai.hu3
try la search tutorial kat gugel.mesti ade.

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip Pemeriksaan servis kereta

uihhhh bagus cadangan tu tapi maaf lerrr aku ni agak buta IT sikit Sorry yerr

khaifaiz said...

hmmm... tak reti juga nak buat.. dah lama sgt tak edit html

lambdasp!!n said...

tuan boleh tngok kt cni.. http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2011/06/tutorial-buat-scroll-box-untuk-blog.html

Terbelog said...

tu dah ade link tu
ok la tu
kalo x boleh
roger balik ye :)

pneumedic said...

aku xotai..tu aku xtau jugak..huhu..sory bro..xpndi scroll box ni..

Cikgu said...

ada pun yg prihatin..hee²

Hafizzi Aziz said...

USHA2 SINI..

http://www.fizgraphic.com/2011/08/tutorial-blog-scroll-box-for-blog.html

A'IM said...

baru nak tolong tapi dah ramai yang tolong.. :)

khairul said...

Akhirnya dgn bantuan rakan2 semua sy berjaya buat blog scroll tu , terima kaseh ya !

A'IM said...

untuk bloglist pun dan label pun kalau tak silap sama jer prosuder dier..just tukar dengan nama kod untuk bloglist dan label tu.

Fadzli Amir said...

Hahahaha....aku pun macam ko gak...kureng sikit mende2 cam ni....hehehehe....

ZWAN SABRI said...

alamak! alamak! zwan x reti laa..
tapi xpa, nasib bek ramai yang dah tolong... HEHE

Hackers said...

ramai dh tlg rupanya..btllah kata2 member tu..ikut je cara diorg

Wanita Timur ( Syifa Rosli ) said...

takdan nak tolong .. bro dah buat siap .. maknanya bro lg otai .. hahaha ..
Autoshow Schedules tu kalau bleh buat yang bergeraknya lagi canggih bro.. hehehe..

Opah Kentang said...

tu opah tengok dah berjaya buat dah tu..kan?

si cantik sally said...

hahaha..aah..adik tgk pon da berjaya kan..sori lambat terjah smalam da balik umah kekeke..slalu on9 kat office jek..>_<

Khairil said...

dah berjaya...tahniah....

aRaN said...

dah boleh tu. aku search kat google ja bro :)