Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, August 25, 2011

Lamborghini Madura

Ramai yg tahu @ pernah dengar @ dh  lihat Lamborghini samada di depan mata mahupun di dlm gambar .Model seperti Lamborghini Aventador , Revention dan Gallardo mmg sudah di ketahui umum , tapi pernah tak anda dengar ttg Lamborghini akan mengeluarkan kereta hybrid mereka sendiri ? Concept car Lamborghini Madura ini siap pada awal Dec 2009 dan merupakan jalinan kerjasama antara 2 tuners yg hebat iaitu dari Audi dan team Lamborghini sendiri .Kepada sesapa yg rasa tu mampu nk miliki monster ini ..cepat2 lah kumpul duit dari sekarang sbb kereta ini akan berada di pasaran pd tahun 2016 . Kalau aku ?? boleh cium gambaq jer la..nk harap duit tabong ...x cukup lagi..huhu

Buat Cik Siti http://cikteddycorner.blogspot.com/ , abg hadiah kan kereta ini buat awak ....:)












35 comments:

Kazman & Sue said...

ini kereta kalau bawak balik beraya ke kampung aku mahu jadi macam kura-kura tersangkut atas tunggul kelapa.....haaa3x... insyallah khairul kau boleh beli spot rim size dia sebab aku klik sponsor kau tiap2 hari...haaa3x

si cantik sally said...

lam mimpi jek mampu bro~~ hahaha..adik pose la...mood bw jek

EnciK AxixOu said...

XKN T'MAMPU..UHUHUH

abah khalisha said...

mampu beli yang mainan je lah kot

Kancil 8349 said...

mak ooi...kereta impian...memang hebat nie kereta...pernah membawanya...hebat...hehehe..dalam game Need For Speed

Ummi said...

mampu kalu menang loteri nih! kehkehkeh!!

ZWAN SABRI said...

Slalu tgk kat dalam gambaq ja keta lamborghini ni.. nak tengok face to face pown x mampu, inikan plak nk beli.. HUHU


MySuaraBlog: Larangan Untuk Pengantin Perempuan

Fadzli Amir said...

Duit nuffnang aku sebenaqnya dah cukup dah nak sambaq satu lambo ni, tapi bila ingatkan nanti aku nak pi mancing haruan,sangkut pelepah kelapa sawit bila aku masuk ladang kelapa sawit...langsung tak jadi...hehehhehe, jgn marah...

kunci locker said...

peh...ni mmg gila kentang...nk beli bnde ni..jawabny aku kje seumur hidup lom tentu abez bayar...wahahahahaha

::FAIZ FARISH:: said...

sampai mati hidup balik pun aku takkan mampu beli

Mrs.Yie said...

insyaallah mampu..hehe :)

Panggil aku Han said...

sungguh tak mmpu...tgk jela..err..

Ungu Violet said...

bau pon x leh nk cium...hehhehh

muse said...

concept car hybrid memang menarik bro BMW pun ada kuar model futuristik ni tunggu filem Mission Impossible nanti depa pakai reta tu..

khairul said...

@ Abg Kazman,,haha TQ hrp kliks tu bertimbun2 lah yer..

@Fadzli,,klu pakai ni sure gempaq satu Penang wo !

tzmlt said...

fuhhhh, ni bkn clas kita weii..kta blogger, hrapkan duet tabung smpai tua pun xdpt...

-Incek Fik- said...

Kalau guru disiplin pakai kete ni bawak dalam sekolah, konform menangis kalo budak-budak kelas yang bermasalah balas dendam dengan mencalar pintu kereta tu hahaaa..

Naya weh!

Cik Siti Aziz said...

Fuyo0! smart giler kreta ni..ahaha
kalo dulu mnat gallardo..ngee~
skrg dh jatuh cinta dgn madura plak..
p/s: bile kereta ni nk smpai depan umah cik?huhu
bestnye adiah rayer cik taon ni ^_^

~Kirin Selama Perak~ said...

mampu beli tapi simpan ja la..
sebab nak rolling duit roadtac lagi..
hahaha
tapi kalau btol2 mampu,tak salah untuk beli..
alah membeli,menang memakai..
:)

Cik Siti Aziz said...

hihi..special thanks to abg khairul^^
http://cikteddycorner.blogspot.com/2011/08/akhirnya-aku-dapat-lamborghini.html

Opah Kentang said...

PERGHHHH.. sob sob sob.. nk nangis tengok kereta tu santek sangat..hik2 :P

Ringgo said...

la ni wa mampu beli poster ja bro ..

A Crack Mirror said...

meleleh air liur saya tgk bang....xda mknanya saya mmpu..adoi2~

My Life's Journey said...

Cantiknya kete ni .. sekali bawak ..semua pandang ..nak bawak tdo kalau der kete mcm ni. Tapi ... bawak gambar die boleh laaa ihihihi :)

Terbelog said...

nak ciom molot ke ape ni bro ekekeek

Gua Syed said...

keta ni ke yg bleh tukar jd transfomers tu..? hehehe.. :p

Dr. Ben said...

fuh dasat sungguh bentuknya

Afzainizam said...

Woooo kalau aku dapat mmg raya sakan lerrr tunjuk kat sedara tapi kalau nak masuk kampung aku jalan dia tak elokkkk mau sangkut ... habis jahanam pulak kereta tu....

Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

Papa Mifz said...

tgk pun dah tau x mampu den nak beli...huhu

Khairil said...

nampak mcm kereta mainan le...memang hybrid betul...

IMANSHAH said...

Sebelas bulan kita kejar dunia,
Kita turuti nafsu angkara.
Sebulan penuh kita berpuasa,
Kita bakar segala dosa.
Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

Imanshah, Ipoh-Tumpat, 26 Ramadhan 1432 H

aku budak setol said...

beli ps3 macam2 ada

Shyda_Dwan Ded said...

tgk pun seram keta ni,apatah nk beli kan..heheh

aibat said...

mampu milik kete ni..tp dalam mimpi je..:)

CikguShikin said...

Futuristiknya..tapi tak sesuai hidup di iklim Malaysia