Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, August 2, 2011

Kulim Landmark Central Autoshow July 30th Part 2

Terlebih dahulu ucapan terima kaseh tidak terhingga kepada Pihak Kulim Landmark Central , my sponsors,,Tom Stickers , Hyrax Oil , Coway , Jason Excellent Sound , MH Audio , KarHifi , semua participants , ahli 2 club kereta terdiri dari
Myvi Team
Murky Team
SC Bodykit team
SPAC
VIVAC
ASAC
Jason car team
Kelab Audio Utara
J'Shizuoka Car Parts
Waja Club
Freezin Team
Stardrive Club
Legend car club
Concept Autolab
Tanpa sokongan anda semua sudah tentu event ini tidak akan berlangsung dgn jayanya ..
Jom layan Part 2 lak...










Posing maut ngan Myvi Team...







Ni plak posing maut ngan semua para pemenang pd mlm tu ...


11 comments:

AYuNG said...

ramai betul yg join...
meriah:)

si cantik sally said...

fuhhhhh....gile kentang bro..hehe,,..tu yg akan datang kat pantai klebang mungkin adik leh gi kot...25dec..kakak ad kat melaka..leh singgah..:)) insyaAllah

ummiross said...

macam2 ada..

ZWAN SABRI said...

Zwan bekenan ngan kreta yang gambaq no.9 tuu.. Sempoi!

Fadzli Amir said...

Salam Bro....lama tak singgah, busy....memang best Bro..!

irbas said...

banyak betul kereta

long said...

Nice

A'IM said...

pergh meriah.. nanti ada kerja kosong hambak mai.. cheq nak jadi penolong..haa

khaifaiz said...

berkenan plak ngan sound system kancil tu... agak2 kene melabur brape la tu nk buat cenggitu

Dunia Baru said...

terbaik la bro...mmg aktif lu ni

syahril said...

laaaa dekat umah aku nie...awat aku tak tau huhhuhhuhu...