Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, August 1, 2011

Kulim Landmark Central Autoshow July 30th Part 1

Syukur Alhamdulillah , sekali lagi penganjuran autoshow yg aku buat di Kulim Landmark Central Sabtu lepas telah mendapat sambutan serta respon yg begitu hebat dr peserta auto dan audio show . Jumlah peserta yg hampir mencecah 70 buah kenderaan ( tidak termasuk ahli2 kelab kereta yg hadir ) telah mengatasi rekod penyertaan masa di autoshow Bandar Perda tempoh hari . Inilah penganjuran yg paling berjaya pernah aku lakukan setakat ini .Bukan sahaja peserta2 di sekitar Penang yg dtg berentap..malahan ada juga para peserta2 yg dtg dari Perlis ,Taiping , Shah Alam dan KL .
Dengan cuaca yg amat baik , ribuan peminat dan orang ramai datang menyaksikan serta membanjiri perkarangan Kulim Landmark Central pada hari itu .Terima kaseh tidak terhingga kepada semua peserta2 auto dan audio show , pihak pengurusan Kulim Landmark Central , sponsors ( Hyrax Oil,KW,Tom Stickers,Karhifi,Coway,Jason Sound Excellent serta kru2 MH Audio ) .Tanpa sokongan anda semua sudah tentu acara ini tidak akan berlangsung dgn jayanya .
Dan yg paling best nya..1st time jd emcee bidan terjun mlm tu..seb baik x gagap..hehe
Tunggu part 2 utk tengok banyak pics...















Kak Limah tampil bergaya dgn design bonet terbaru !





Majlis penyerahan cenderahati dr pihak kami kepada Miss Lee ,  wakil Kulim Landmark Central  ,



Sblm sy akhiri entry kali ini , sy mengucapkan slmt menyambut bulan Ramadhan Al mubarak kepada seluruh rakan2 bloggers dan kepada semua umat Islam . Ampun dan maaf dipinta sekiranya ada ucapan @ penulisan yg menyinggung perasaan anda semua .

11 comments:

Khairil said...

huhu..saya balik alor star hari tu..

Hafizzi Aziz said...

skang bz ngan keja..
x sempat nak p..aduhh..
selalu betul terlepas..

lambdasp!!n said...

dasyat2....ushar sampe kul 2pm lebih..tak tahan mengantuk keja malam punya pasai....hehhe
apa pun best...

Ringgo said...

nampak meriah ni bro .. cepat upload part 2 tu ..

Miey said...

Kdg2 saya fikir buat autoshow ni boleh tambah income ke untuk penganjurnya?

Jadi apa aspek penting perlu diambil kira sekiranya ingin menganjurkan autoshow seperti ini?

khairul said...

Abg Miey..klu di kira dr segi income mmg lumayan..bayangkan sebuah kereta yuran penyertaan adalah sebanyak RM50 ,lain2 hadiah spt hamper , cash ,acc , minyak enjen dpt dr sponsors .maknanya sbgi penganjur hanya uruskan show itu sahaja .bole la lepas baget nk raya nanti hehe

CikFF said...

awesome!

khaifaiz said...

wah bro... dpt income nk raye ni.. boleh la bagi duit kt aku cm ni... hehehe

selamat berpuasa

khairul said...

Khai...raya mai rumah ..leh dpt angpow :)

Miey said...

Memang menarik tu..biasanya melibatkan berapa orang jika jadi penganjur ni?

khairul said...

100% sy yg buat bermula dr hantar kertsa keja,cari sponsor,apply permit,buat trophy , promotions , jd jury..dan emcee pon saya jugak:)
cuma bila hari show tu sy akan mtk 3 - 4org kwn dtg tolong