Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, August 20, 2011

Honda Black Devil

Honda ini milik salah seorang sahabat aku kat Ampang .Beliau mmg salah seorang otai lah jugak dlm dunia autoshow ni. Dari pics yg dia sent , Honda dia la ni sedang menjalani "Operation Desert Storm" ..kira buat lagi ganaz la . Aku pon x sabaq nk tgk complete modification kereta nie , buat sementara nie kita layan dulu pics "before" and current progress kereta beliau ... 











28 comments:

BuLat i2 CirCLE said...

giler gempak . Wpe ribu abis 2

si cantik sally said...

x brape nampak le xde full pic ke..heheh wat adik meleleh jek nengok ..kikikii

Peroto_Jr said...

wooww weee...

Khairil said...

siap scissor door lagi!!! terbaik ni...

ku-cit said...

giler kentang...

galaxyniche said...

seat belakang full bucket..terbaik..

Cik Teddy said...

whoa! dasyat la geng2 yg suke modify kreta ni kan?x kesah bnyk hbis duit jnji puas hati..

tzmlt converse said...

wow!smart2..:)

Mrs.Yie said...

cantik sungguh designnya tapi x minat la..hehe :)

aku budak setol said...

need for speed underground ni..

ietchan-kun said...

terbaekkk...ala2 NFS lg tu..

aten qylah said...

wadeeee,ganas gila !

Miey said...

Pantang ada autoshow kete ni mesti ada..selalu lihat di autoshow..last sekali saya lihat kete ni kt kakimotor show

Gua Syed said...

wowo.. dasat kot..

kunci locker said...

peh ! style giler kete ni..i love it...nk beli..boleh??wakakakak

muse said...

cantik menarik tertarik memang dabooommm.....

kazman said...

Lain semua aku boleh terima lagi tapi bila seat belakang masuk bucket tu yang aku tak tahan nak tumpang keter tuu..... haaa3x.. memang terbaeekk dari ladanggg...

Ringgo said...

perghhh!!! ranggi sungguh bro ..

Rose Johari said...

Keta honda tuh dah smart dah... macamn nnt jadinya ea? tak sabar nak tgk

Papa Mifz said...

salam kenal....

perghhhh smart giler....!!

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tayar motorsikal pancit

woooo bahagian belakang kat bumperr nampak lebih menarik beb ... bahagian hood pun modifide gak haiiii kalau dah siap sembur cat lagi lah nampakkk cunnnn

Terbelog said...

7/1 tarikh lahir aku tu :)

Hafizzi Aziz said...

gila sempoi..haremmm

kiwi said...

abg dh wat persiapan ntuk raya ke?? ^^

A Crack Mirror said...

perh..teruja..!
nak tgk gak..bila da siap sepenuhnya.. terbaik lah..~

Opah Kentang said...

pergh.. berlampu bagai..dasyat..huhu

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip penjagaan rantai motorsikal

wooo nak buat pintu gunting tu pu mau beribu gak habis tu.... modifikasi nampaknya menyeluruh ... gempak siut

A'IM said...

pergh...rim tu yang mantap tu...