Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, August 28, 2011

Geram nya aku !!!!

Mau x geram.dikala org leh dh mula bercuti..dh balik kampong dan dah lepak ngan family,aku pulak kena p kerja esok ...alasan "customer support " kat US tuh ..aduhai tensen nya aku . Nak buat camna kan..arahan kena obey la kan..nk pencen lambat lagi.....InsyaAllah kita nak raya Selasa ni..sok la aku wish kan selamat hari raya utk korang semua ya ...jam dh dekat 9pm..aku nk p Giant Kulim ngan bini jap....

10 comments:

Hafizzi Aziz said...

rilek bro..hihi..
nak buat camna..arahan..
kulim jem dak?

cik pha said...

huhu relex2 relex tkpe asal boleh beraya jugak kat KG selamat ari raya yer maaf zahir dan batin

Khairil said...

semalam saya dah pi dah giant kat kulim landmark tu..ramai ...esok saya pun kerja lagi bro...saja tak ambil cuti awal...

Ringgo said...

dan shopping lagi ka..

muse said...

rileklah bro gua pun keje lagi esok hehe raya kat kl jer tahun ni...sempena hari raya yang bakal tiba ni gua nak minta maaf klu ada terkasar bahasa atau tersedut info kt blog lu ni....

najihah sahami said...

haha..naseb la..selamat bekerja ye..:)

Kazman & Sue said...

dah namanya kerja...biasa la tu... tapi baik layan binik shoping cari ketenangan sekali... heee3x

lambdasp!!n said...

sabo la tuan...
dugaan raya...ekekkke..
kulim jem gila..dh la musim hujan masing2 keluar bawak kereta nah...
azab jgak...

Cik Siti Aziz said...

sbar jela..huhu

Afzainizam said...

Woooo aku taun ni cuti cuma 2 hari ajerrr tak puas beb...

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
burasak vs lepat loi