Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, August 22, 2011

Bukak posa ngan Hantu Kak Limah

Sabtu lepas aku di jemput menghadiri majlis berbuka  puasa ngan rakan2 autoshow area Kulim dan gang2 Waja Club Northern Region kat Sri Impiana Inn ( Org Kulim mesti taw tempat ni ...kat Tmn Selaseh tu ) . Ramai yg hadir sampai kerusi meja pon dh x cukup..hanya RM10 utk adult dan RM5 utk budak2 ( maceh bebanyak Fairol pasai belanja kami 2 beranak )..aku dtg dgn my daughter ja..sbb wife dan hero aku lagi 2 orang kena balik Nibong Tebal .
Ada jugak yg datang ngan kereta autoshow masing2..antaranya Fairol ( Hantu Kak Limah ) , Zam Gen2 dan Naga Honda putih ( sporting laki bini..walaupon berlainan agama ..leh dtg bkk posa sekali ) . Cuaca x berapa mengizinkan sbb hujan mlm tu..lepas mkn dan solat Maghrib..masing2 pulang ngan perot yg kenyang . Selalu buat mcm ni kan baguih..leh makan free..hehe







Ni la daughter kesayangan aku....



25 comments:

AYuNG said...

wah, murahnya buffet berbuka nih....:)

Anonymous said...

seronok ye buka pose. Aku semalam buka dgn air botol dgn roti je sebab semua kedai makan kat shoping komplek penuh. Punya la leka binik aku shoping.

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhh bestnya makan kat situ bang ui ui ui ..kalau dapat gi kan best huhu.

Wahhh biar betul bang, dah der anak perempuan yang dah besar, cantik anak abg ni hihihi :). Salam ramadhan :).

BuLat i2 CirCLE said...

xnmpk pown hantu kak limah bro..

khairul said...

waja tu lah hantu Kak Limah tu bro :)

josrevalution said...

er..ingatkan betul..haha,,suspen betoi lah..

Ringgo said...

perghh!! meriah jugak tpt ni bro ..

Fadzli Amir said...

Amboi murahnya...tak pernah dgr lagi semurah tu....

A Crack Mirror said...

wawawah... tempat welcoming habis... alhamdulilah..rezeki bulan pose..orang belanja... murah ek?

comel nyer anak die...ikut muka sapa tu??mak ke ayah dia?? ehehe~

hari ni buka dengan sapa pulok? pelik2 nama geng...kih3~

qhaizaa said...

kerap gak bbuka kat sini...mknn xsedap sgt..huhuhu...tp murahhh....:)..pegi lambat kueh suma abis..huhuhuhu

Edy Fee said...

eh balik nobong tebal.l..hehe umah kakak kat sane/huhu salu gak la balik
murah gak la rm 1o jew

Edy Fee said...

oo yang d tau taman bestari jeaha tak explore pon nibong tebal tu agy..

Mila Ahmad said...

eh murahnye?kt kl sush nk jumpa paling koman pown rm25 sOrg!

si cantik sally said...

betol2 murah ase nak gi terjah sne lak..

Peroto_Jr said...

buffet rm10 jer? murah wooo...

ummiross said...

hehe..,hantu pun puasa ke?
Murahnya buffet tu...

khairul said...

Btol tu mmg murah...yg best nya dpt mkn free lagik !..

Cik Siti Aziz said...

waa..ingtkan ka limah betoi..haha
bestnye bukak ngn buffet..murah plak tu..haiss ^_^

ZouL said...

murah nye buffet..hehe..

IeDa said...

wah.. murah2...

muse said...

aku rindu suasana macam ni. Dulu masa join putra club kita orang selalu buat TT. lepas putra gua kena curi dah tkde dah gua join

Gua Syed said...

agak menarik.. hehhe.. bley mndi kolam ke pas buka..? hehe

aRaN said...

RM9.90?? murah! :)

Terbelog said...

hehe..
kak limah je
usop wilca mne

Afzainizam said...

Hantu kak limah bukak puasa wehhh bulan posa mana ada hantu nak joint berbuka ni.... aku kenyang ajerr tau ni makan buka free ajerr memanjang

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup