Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, August 3, 2011

Autoshow Setia Indah JB 31/7/2011



















6 comments:

Miey said...

Biasanya dalam autoshow ni apa kategori yg biasa dibuat dan belum pernah dibuat..he he kategori apa yg biasa mendapat sambutan hangat dari peserta?


Maaf byk tanya...he he

dwaty said...

pic no dua... clour biru tu lawo nyer...... my fav colour.... dapat naik kan best...

ummiross said...

trofi yang kat depan kereta tu, trofi yang kereta tu menang ke?

khairul said...

Abg Miey, slalunya kategori proton , open , Perodua dan VIP.klu event yg sy buat ..akan ada kategory yg pelik2 mcm best sport rim , spoiler , paling lowered , spit fire dsb nya..next event sy nk buat keta yg paling stendet plak;)

Ummi , trophy tu yg mereka menang dri tempat show yg lain

Miey said...

Kategori paling stendet? Ho ho sapa baru beli kete kuar kedai leh terus masuk..he he

si cantik sally said...

haha...rajinnye depa sume join mende2 camni..aiseh bile lee kete ak nak buat cenggini...uhhh...gerammmnye nengok!!!